• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Кирил Петков: Време е да вложим смисъл в думите народен представител

Кирил Петков: Време е да вложим смисъл в думите народен представител

/КРОСС/ Време е да вложим смисъл в думите народен представител, наш дълг е да служим на българския народ. За съжаление голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Той отбеляза, че близо 2 милиона наши сънародници са избрали за свой дом място извън България.

"Какво да кажем за болницата в Ямбол, където болните се пренасят с одеяла между етажите или хората в Силистра, които чакат от 30 години да имат мост над Дунав или хората във Видин, които се надяват да видят тунел под Петрохан или поне пътя Ботевград - Видин, Враца - Видин. Да не говорим за огромната опасност, която грози жителите на Монтана, ако неремонтираната стена на техния язовир поддаде", допълни Кирил Петков.

Той добави, че цяла Северна България чака магистрала "Хемус"

"Как сме стигнали дотук, къде се били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми. Отговорът се крие в няколко думи алчност, егоизъм, нехайство", подчерта Кирил Петков.

Според Кирил Петков това са корумпирани лобисти, без никакъв истински бизнес.

"Това трябва да спре днес, като народен представител да се каже искам да бъдат част от промяната, ще ги решим тези проблеми, всички заедно да заявим време е за нулева толерантност към корупцията, за нулева търпимост към кражбите, време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан. Време е да превъзмогнем личното си его и да работим заедно. Време е за просперираща България, от която да се гордеем, време е България да бъде лидер в региона и пример за добросъседство. Време е да сложим нов смисъл в думите народен представител, време е да си свършим работата", завърши изявлението си на трибуната Кирил Петков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.