• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Протест на „Възраждане“ заради визитата на министъра на отбраната на САЩ у нас

Протест на „Възраждане“ заради визитата на министъра на отбраната на САЩ у нас

/КРОСС/ С възгласи "НАТО вън" представители на „Възраждане" протестират в градинката до Народния театър, в близост до Министерство на отбраната. Протестът е под наслов "Не на войната!" и е в деня на визитата на американския министър на отбраната. 

Протестиращите заявиха, че "Възраждане" няма да допусне България да даде малкото си останало въоръжение, под американски диктат, на Украйна, и с това да бъде замесена във военен конфликт.


Партията е категорично против даването на каквото и да е било оръжие не само за Украйна, но и на която и да е страна във военния конфликт, заяви пред журналисти председателят на партията Костадин Костадинов. Според него България има една единствена роля в този конфликт, по-скоро можеше да има,  и това трябваше да бъде посредническата роля.  "Ако някой можеше да посредничи, това можеше да бъде българската държава, за съжаление България  играе основно ролята на американска пешка на голямата шахматна дъска. Това е изключително унизително", посочи Костадинов. Искаме да кажем на министъра на отбраната на САЩ  Лойд Остин, че не е добре желан в България, заяви още лидерът на "Възраждане".


Ние не знаем дали е поканен или се е самопоканил, оказа се, че първоначалната дата на неговата визита беше скрита от медиите,  допълни той. "Първоначално се говореше, че ще дойде в сряда, после в събота, изведнъж се оказа, че е дошъл в четвъртък, кацнал на собственото си летище, защото в България има американски летища, които не са под български контрол", допълни Костадинов.Костадинов заяви, че позицията не само на партията, а и на огромна част от българския народ е, че на територията на нашата страна чужди военни бази, не само американски, но каквито и да е други, не трябва да има и че единственият гарант за националната ни сигурност това са българските войски, съгласно Конституцията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кеф. Най-накрая се намери политическа сила, която да организира проява на истинските настроения на хората. Чета надолу драсканиците на краварския трол и ми е смешно. Русия вече двайсет години я чакат да фалира, а тя все по-силна става. Путин все ще го свалят а рейтинга му е все по-висок. Краварите газ пикаят, че вече никой не ги бръсне за слива. Били изолирали Русия, а тя се оказва заедно с Китай, Индия, Пакистан, Бразилия, Аржентина и пр. Само българските мекерета на краварите все още ги смятат за световна сила. Истината е, че те вече не знаят какво да правят за да не се разпадне светът им. А той вече се разпадна.

20.03.2022 14:14:25

Анонимен

Коце,ама теб не те ли опаткаха в Украйна ,бе ? Иначе си като жив !

20.03.2022 06:16:13

Анонимен

Доживял да чуе…. от го го чу бе драги, от Копейкин, от тоз русороб ли черпиш информация…Тъжна картина…Какво ще правите Русолюбци родни, като фалира Путиностан, само гледайте как до месеци руснаците с камъни ще го гонят късия психопат, самовлюбения глупак се оказа най големия агент на Запада.

19.03.2022 17:40:51

Анонимен

Брей, и това доживяхме да чуем: Американецът си имал собствено летище в България и то не било под юрисдикция на българската държава. Май животът и правата на белите българи няма никакво значение, има значение само животът и желанията на чернилките.

19.03.2022 17:12:49

Анонимен

Прав е Костадинов!

19.03.2022 17:03:08

Анонимен

От 1875 г. та до днес. Колко прав е великият Петко Славейков. „Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни… Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни… ……………….. Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.”

19.03.2022 15:50:20

Анонимен

Що боклук има из тази наша клета страна, що нещо има да се изрине…

19.03.2022 15:14:25

Анонимен

Тоз жалък русороб няма ли кой да го светне…

19.03.2022 14:36:58

Анонимен

...колко мъка има на тоя свят...

19.03.2022 14:20:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.