• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Николай Малинов: Русофилството ще спаси България от евроатлантическото поробване

Николай Малинов: Русофилството ще спаси България от евроатлантическото поробване

/КРОСС/ "Неутрална България" - само на българските избори; Булекзит; Антисистемен елит - алтернативата

За начало на разговора вчера Беновска отбеляза, че Малинов се явява на избори само за български парламент, а той добави, че коалицията не смята, че европейските избори са за тях. "Това е единодушно мнение на лидерите в нашата коалиция - трите комунистически парти, регистрирани в България и партия "Русофили за възраждане на Отечеството". Не смятаме, че когато основният лозунг, с който трябва да се явим на тези избори Булекзит - излизане от ЕС, защото Европа се държи като лош съсед и е вреден за България - не виждаме сили, които могат да реформират Европа в степен, която да запази нашето историко културно самочувствие. Виждаме темата Македония, енергетика, виждаме какво направи с нашия транспортен сектор.

Където се опитаме да подадем глава, се реже и в това наведено положение в ЕП не виждаме своето място" заяви Малинов. Той изрази надежда консервативните сили в Европа да надигнат глас и това леко да промени отношението. Малинов коментира, че външните министри са приели 14-ти пакет, който да забранява организации като тяхната, говори се, че трябва да има български контингент в Украйна. Беновска добави, че Зеленски е призовал НАТО-вските войски да се намесят във войната. "Сблъсъкът на двете основни тенденции в световен мащаб - търсещите мир и търсещите ескалация - е в много висока степен.

Анализаторите се правят на разсеяни - не виждат връзка между атентата срещу Фицо в Словакия, заплахата за атентат срещу президента на Турция, това, което стана с президента и външния министър на Иран, имаше опит за атентат и срещу Саудитския принц. Не виждат какво се случва в Китай, в Близкия Изток, съдят Израел, Република Сръбска иска да се отдели от Боса и Херцеговина.

Не виждаме какво става с Македония.

Ние тръгнахме със слоган - Дайте да говорим за важните неща.

Никъде ги няма тези неща в голямата политическа дискусия в България. Бих искал българският народ повече да сравнява и мисли, защото не е вярно, че алтернатива няма. Всички поканени от вас гости днес са част от антисистемния елит, който е алтернатива на тези 4-5 формации, които 30 години ни управляват" коментира Малинов.

Беновска го попита дали ще успеят, защото не са на хранилката на държавната субсидия, например и това води до липса на медийни изяви по централните телевизии, а все повече се засилва тенденцията телевизионният екран да командва.

Лидерът на "Русофили за възраждане на Отечеството" отговори, че много трудно се излиза от апостолския етап на развитието и изграждането на връзки с електората става със средствата за масова комуникация, а ударите и в личен план, и в професионален план са тежки. "Липсва аналитиката и дискусията по важните теми.

Говори се за наличие на консенсус - че трябва да влезем с войски на страната на Украйна ли? Откъде накъде. 64 % от населението е за възстановяване на връзките с Русия, 29 % казват, че са русофили, но този вот е разбит на 10 формации, които излизат на терен с това говорене и малкото от нас, които влязат в парламента да могат да играят ролята на златния пръст и да вкарат тези, които ни управляват 30 години, във властта, което ще бъде още по-добре, защото ще ги дискредитират още по-бързо" заяви Малинов.

Малинов и контактите му с Русия

Беновска попита лидера на "Русофили за възраждане на Отечеството" как се развиват неговите лични контакти с Русия и какво биха носили на България.

Той заяви, че 24-ти май да стане официален празник във всички славянски държави е негова инициатива от 2015 година, озвучено е в Русия, в Сърбия и Македония, където вече е официален празник, но за съжаление опитът за атентат срещу Фицо е предотвратил юни месец среща за обсъждане. "Това повишава статута, значението и мястото на марката България, която трябва да се конкурира с марката Румъния, Франция, Португалия.

Смятам, че българските русофили вършим своята неоценима дейност и срещу българофобията, както и за развитието на българщината в цял свят. Вчера българските русофили в Москва танцуваха български хора с български знамена в центъра на Москва. Тези кадри съм ги качил в моя телеграм канал. И никой не пречеше на българските знамена там" разказа Малинов.


"Неутрална България" с номер 32

"Гласувайте с номер 32 за "Неутрална България"!

Опитахме и на изток и на запад, трябва България да се стреми към своя неутралитет.

Който иска да воюва на страната на Украйна или на страната на Русия - да заминава да воюва. Да остави българите на България. "Неутрална България" номер 32" призова Николай Малинов.

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.