• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър

Петър Москов: Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър

/КРОСС/ Има ли кой да се погрижи за проблемите в здравната система? Стана ли „Синя София" - „Синя България"? Отговорите от бившият здравен министър и лидер на КОД Петър Москов, който беше гост в предаването на NOVA „Събуди се".

Според него причината за политическата криза в страната е отказа от ясна заявка на партиите зад какво застават и каква цел имат. Отговорни затова са така наречените победители на изборите - ГЕРБ-СДС и "Продължаваме Промяната-Демократична България, заяви Петър Москов.

Даниел Митов беше прекрасна кандидатура за външен министър. Не защото сме управлявали заедно, а защото той има образованието и качествата за поста. Това би било добре за България, но не беше добър начина, по който ГЕРБ употреби името му, каза лидерът на КОД.

В София има две места, на които можете да получите здравна помощ през нощта, от 97 болници. Докато това е така, хората в тези две болнични заведения ще бъдат претоварени и с невъзможност да се обърнат към цялото страдание и болката на хората, заяви бившият здравен министър и лидера на КОД Петър Москов.

В здравеопазването има цели области и бивши окръзи са медицински, здравни пустини. Там няма един кръст, който да свети през нощта, а в някои дори и през деня, където хората да потърсят помощ. Ето това трябва да бъде адресирано, посочи той.

"Синя България" няма да бъдем най-големите на предстоящите избори. Вероятно няма да бъдем и победители. Но ако правим същото не можем да очакваме, че ще получим нещо различно. "Синя България" няма да бъде поредния победител, обясняващ как ще убие противника си, но може да бъде разликата в следващия парламент", заяви Москов.

Нова телевизия, „Събуди се"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Може наркоманчето и да е право, ако става дума за официално правителство на ГРОБ. В случая е съвършено неуместен. Другата дребна забележка е по повод това, че това което декларират следва да е ясно, разписано в детайлите и да не си позволяват да излизат извън декларираното. Не е зле и да не забравят, че все пак мнението на хората е водещо о не напъните на недоклатени политикани. В този смисъл всичко, което не е ясно декларирано на етап предизборна кампания, от името на политическат сила, трябва да се прави след референдум. Или политиканите се смятат за три пъти равни? Те май така и смятат и ще го смятат, доката не изядат дървото.

22.04.2024 10:35:00

Анонимен

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----- https://da.gd/keto

21.04.2024 13:19:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.