• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 1 април

Предстоящи събития на 1 април

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 ч. в Гранитната зала на Министерски съвет ще се проведе брифинг за актуалната епидемична обстановка и въведените противоепидемични мерки.
***
София.
От 11.00 ч. в сградата на Главна дирекция „Национална полиция" ще се проведе брифинг за предприетите от МВР действия за обезпечаването на обществения ред, сигурността и законосъобразността на предстоящите парламентарни избори.
***
София.
От 16.00 ч. в Двореца, пл. „Княз Александър I" №1, ще бъде открита изложба „Корнелиу Баба".
***
Благоевград.
От 09.30 ч. в зала „22-ри септември" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
ъ***
Добрич.
От 10.00 ч. онлайн Областният информационен център (ОИЦ) в Добрич ще представи актуалните антикризисни мерки за подкрепа на засегнатите от пандемията.
***
Ловеч.
От 16.30 ч. в кабинета на председателя на Общинския съвет ще се провед заседание на Постоянната комисия по общинска собственост, устройство на територията, комунални дейности, екология, транспорт и жилищна политика.
***
Перник.
От 11.00 часа в зала „Панорама" ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.
***
Стара Загора.
От 14.00 часа в северната част ул. „Капитан Петко Войвода" ще бъде положена символична първа копка по проект за ремонт и разширение на улицата.
***
Стара Загора.
От 16.00 ч. в Спортна зала "Стара Загора", кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров ще поздрави женския баскетболен отбор на "Берое" по повод спечелването на Адриатическа лига.
***
Търговище/с. Съединение.
От 10.00 ч. в пенсионерския клуб в селото ще се проведе конкурс по повод Деня на хумора и сатирата под надслов „Най-добър разказвач на случки и вицове".
***
Шумен.
От 08.30 ч. в зала 304 на Общината ще се проведе присъствено заседание на ПК ПООР.
***
Шумен.
От 09.00 ч. онлайн ще се проведе заседание на постоянната комисия "Териториално развитие и селищно устройство".
***
Шумен.
От 10.00 ч. в зала „Проф. Венета Вичева" ще се проведе присъствена сесия на Общински съвет-Шумен.
***
Парламентарни избори 2021
***
София.
От 9.00 до 13.00 ч. в Докторската градина кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 24 МИР Димитър Данчев, Димитър Главинов, Венцислава Каменова - Костадинова, Янко Янков, Цанка Чакърова и Миглена Иванова ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 14.00 ч. в зала „Пресцентър" в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1 ще се проведе редовен брифинг на ЦИК.
***
София.
От 15.00 до 19.00 ч. на пазар „Иван Вазов" кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 23 МИР Христо Проданов, Йордан Политов, Таня Митова, Райна Душкова, Нора Дянкова, Михаил Михайлов,Диляна Кирова и Калоян Борисов ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 15.00 до 19.00 ч. на метростанция „Стадион „Васил Левски" кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 23 МИР Емил Георгиев,Николай Яръмов, Николай Бериевски, Стефан Найденов, Александър Кобаков,Полина Ламбрева, Стойчо Иванов и Николай Наплатанов ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 15.00 до 19.00 ч. на метростанция „Бели Дунав" кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 25 МИР Антон Кутев, Радина Гечева,Мая Александрова, Тодор Костадинов, Георги Томов, Екатерина Димитрова и Владислав Велинов ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 15.00 до 19.00 ч. на метростанция „Вардар", от страната на III Градска болница, кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 25 МИР Станислав Младенов, Димитър Михайлов, Тодор Мишев, Александър Симеонов, Емил Рошкев, Владислав Тодоров и Захари Бисеров ще се срещнат
с граждани.
***
София.
От 17.30 до 19.00 часа на метростанция „Сердика" кандидати за народни представители на "БСП за България" за 24 МИР ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 17.30 до 19.00 часа на колелото на трамваите в кв. „Орландовци" кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 24 МИР Николай Маринов, Борис Цветков, Огнян Радев, Илияна Попова, Владимир Манов и Ели Спасова-Пенева ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 17.30 до 19.00 часа на пазар „Хаджи Димитър" кандидатите за народни представители на "БСП за България" за 24 МИР Димитър Данчев, Димитър Главинов, Венцислава Каменова - Костадинова, Янко Янков, Цанка Чакърова и Миглена Иванова ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 21.15 ч. АБВ ще закрие предизборната си кампания с прожектиране на 3D mapping на западната фасада на ЦУМ, откъм бул. "Княгиня Мария Луиза".
***
Банкя.
От 17.00 до 19.00 часа в центъра на града кандидатът за народен представител за 25 МИР Анна Славова организира празник на детската книга.
***
Бургас.
От 13.00 ч. в офиса на ПП АБВ ул. Александровска 2 , ет. 2 ще се проведе пресконференция с водача на листата Антон Коджабашев и доц Атанаспресконференция с водача на листата Антон Коджабашев и доц. Атанас Мангъров.
***
Велико Търново.
От 11.30 ч. в пресклуба на БТА лидерът на партия „Републиканци за България" и водач на листата за Велико Търново Цветан Цветанов ще проведе среща с медии, на която, ще обобщи изтичащата предизборна кампания и ще коментира актуални въпроси.
***
Велико Търново.
От 13.30 ч. в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на партия КОД.

Предстоящи събития на 1 април с участието на кандидатите за народни представители от "БСП за България" в София

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР Христо Проданов, Йордан Политов, Таня Митова, Райна Душкова, Нора Дянкова, Михаил Михайлов, Диляна Кирова и Калоян Борисов между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на пазар „Иван Вазов".


Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР Емил Георгиев, Николай Яръмов, Николай Бериевски, Стефан Найденов, Александър Кобаков, Полина Ламбрева, Стойчо Иванов и Николай Наплатанов между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция „Стадион „Васил Левски"".

 

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Димитър Данчев, Димитър Главинов, Венцислава Каменова - Костадинова, Янко Янков, Цанка Чакърова и Миглена Иванова между 9 до 13 часа ще се срещнат с граждани в Докторската градина.


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР между 17.30 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция „Сердика".


Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Николай Маринов, Борис Цветков, Огнян Радев, Илияна Попова, Владимир Манов и Ели Спасова-Пенева между 17.30 и 19 часа ще се срещнат с граждани в кв. „Орландовци" на колелото на трамваите.


Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Димитър Данчев, Димитър Главинов, Венцислава Каменова - Костадинова, Янко Янков, Цанка Чакърова и Миглена Иванова между 17.30 и 19 часа ще се срещнат с граждани на пазар „Хаджи Димитър".


Кандидати за народни представители от 24 МИР символично ще засадят по 4 липови фиданки в район „Искър" на бул. „проф. Цветан Лазаров" на ъгъла с бул. „Христофор Колумб"; в район „Подуяне" - ж.к. „Суха река" до бл. 11; в район „Слатина" на ул. „Роглец" до бл. 1Б. Акцията е по инициатива на кандидата за народен представител Янко Янков.


Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Антон Кутев, Радина Гечева, Мая Александрова, Тодор Костадинов, Георги Томов, Екатерина Димитрова и Владислав Велинов между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция „Бели Дунав".


Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Станислав Младенов, Димитър Михайлов, Тодор Мишев, Александър Симеонов, Емил Рошкев, Владислав Тодоров и Захари Бисеров между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция „Вардар", от страната на III Градска болница.


Кандидатът за народен представител от 25 МИР Анна Славова организира празник на детската книга. Събитието ще се проведе от 17 до 19 часа в центъра на Банкя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.