• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

България ще влезе в списък с неприятелските страни на Русия

България ще влезе в списък с неприятелските страни на Русия

/КРОСС/ По информация на близката до Кремъл телевизия "Россия 1", България ще влезе в т.нар. списък с неприятелските страни на Русия, предава bTV. Той все още се изготвя и се очаква да бъде приет с решение на правителството.

До съставянето му се стигна, след като преди седмица президентът Владимир Путин подписа указ за прилагане на мерки за противодействие при недружелюбни действия на чужди държави.

Говорителката на руското външно министерство потвърди, че в списъка ще фигурират Съединените щати. Според руската държавна телевизия в него ще влязат още Великобритания и Чехия, а от вчера и България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Наю после нещо добро да ни откъсне от "спосителите"

02.05.2021 12:11:53

Анонимен

Сега целувайте задника на Байдън и очаквайте някой да ви компенсира отлива на руски туристи. Това е, ако гледаме на последиците само меркантилно. По-голям проблем е това, че се вписваме в списъка на най-незначителните страни-чакали, които съществуват само за да се правят на по-големи кравари от краварите. Сигурен съм, че руснаците нямат нищо общо с каквито и да било взривове. Вече ми писна окончателно и не се чувствам свързан по какъвто и да било начин с така наречения обществен договор. Не се чувствам длъжен да подкрепям и да се подчинявам на такова ( такива ) правителство ( а ). И това не е заради руснаците а заради многогодишния идиотизъм и слугинаж по всички възможни поводи и теми. Боко и Захариева са за затвора.

02.05.2021 08:41:02

Анонимен

Жалко само за България, която е заобиколена от страни, нечленки и членки на ЕС и НАТО, които имат много-добри и по-добри отношения с Русия. България не в центъра на руските интереси. България е една жалка политическа картина на антируски прояви и заслугата е единствено на настоящите български управници.

01.05.2021 20:46:28

Анонимен

Жалко е и за Русия, и за България! Еднакво отговорни са управляващите и в двете страни.

01.05.2021 17:59:23

УЖАС

Това означава, че Русия ще насочи и срещу българската територия ядрените си ракети. И това благодарение на мафията, начело с ББ и Каскета.

01.05.2021 15:29:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.