• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

ЕС помага на повече ученици да получат ИТ обучение в България

ЕС помага на повече ученици да получат ИТ обучение в България

Това е първото споразумение в България в рамките на Пилотния гаранционен механизъм за умения и образование на ЕФСИ

· В допълнение към партньорството с Алианц Банк България, Телерик Академия ще продължи да предлага отлагане на таксите за обучение с по-добри условия за погасяване.

· Повече ученици в цяла България ще могат да се възползват от обучение за придобиване на ИТ умения.

/КРОСС/ Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) и Академия Телерик подписаха гаранционно споразумение, обхващащо портфолио за разсрочено плащане на такси за обучение на стойност до 2,5 милиона евро, за да помогнат на учениците да финансират обучението си по ИТ умения. Гаранцията е подкрепена от Пилотния гаранционен механизъм на ЕФСИ за умения и образование, лансиран от Европейската комисия за гарантиране на уменията и образованието. Споразумението ще позволи на Академия Телерик да продължи своя растеж и разрастване, след като преди четири години стана независима организация.

По силата на споразумението и с продължаващото партньорство с Алианц Банк България, Академия Телерик ще продължи да предлага на учениците възможността да плащат разсрочено учебните си занятия. От това ще могат да се възползват ученици от цяла България, които също могат да се включат в курсовете онлайн. В допълнение към обучението по технологични умения, Академия Телерик предлага обучение по меки кариерни умения, коучинг и менторство, за да подкрепи учениците както по време на обучението, така и след завършването им и да им осигури успешен старт на кариерата.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.