• 23 Юли 2024 |
 •  USD / BGN 1.7963
 •  GBP / BGN 2.3224
 •  CHF / BGN 2.0224
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 23°C

EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България

EVN България проведе традиционните си информационни срещи с областни управители в Югоизточна България

/КРОСС/ В периода 20 юни - 8 юли 2024 г. ръководството на EVN България проведе традиционните информационни срещи-разговори с областни управители в Югоизточна България. Срещи се проведоха с областните управители на всички девет административни областни в Югоизточна България - Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Ямбол, Сливен и Бургас. Целта е поддържането на открит и редовен диалог с местната държавна власт.

Акцент в дейността на компанията през 2024 г. е по-нататъшното развитие на електроразпределителната мрежа и сигурността на захранване, както и дигитализацията на клиентски услуги и работни процеси.

По време на срещите Калина Трифонова, заместник-председател на Съвета на директорите на EVN България, и Здравко Братоев, заместник-председател на Съвета на директорите на Електроразпределение Юг, запознаха областните управители с инвестиционната програма на компанията за 2024 г., новата техника за обезпечаване на техническите дейности, мерките за подобряване на клиентското обслужване и важни проекти на компанията по области. Дигитализация на обслужването е друг от приоритетите за EVN България - за улеснение на клиентите функционира дигитален онлайн портал, като целта е там да се предлагат все повече услуги.

На срещите бяха засегнати теми като либерализацията на пазара на електроенергия, предизвикателствата, свързани с производството и изкупуването на енергия от ВЕИ, добрата комуникация на клиентските центрове с местната власт, инвестициите в електромобилност и др.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.