• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Класики Bulli и много забавления на VW Bus Festival 2023

Класики Bulli и много забавления на VW Bus Festival 2023

/КРОСС/ Volkswagen Commercial Vehicles щепредстави парад от над 70 класически автомобила Bulli от собствената си колекция на VW Bus Festival 2023 (23 до 25 юни). С общо 6000 участващи превозни средства, фестивалът е най-голямата ван среща на VW от този вид.

Един от акцентите е "Софи" - T1 от 1950 г. с номер на шасито 20-1880. "Софи" е най-старият все още регистриран Bulli в света. Друг акцент е T1 Raupenfuchs - „артист" за катерене във високите планини, който съществува отново. Машината ще може да се види на фестивала на тематичния остров "Офроуд".

Друга класическа звезда - автомобил с табели, преустроен от служители на Volkswagen (някои от които вече са се пенсионирали) с оригинални части от 1940 г.: един вид стандартен метър за транспортьорите Volkswagen.

T2 с електрическо задвижване от 1978 г. показва, че прочутото ванче на VW често е изпреварвало времето си. T3 California също е една от великите икони на света Bulli - първото поколение на тези кемпери, които до ден днешен са превърнали летовниците в пътешественици по света.

Четвърто поколение Multivan syncro, което завърши легендарната Panamericana от Аляска до Tierra del Fuego за ново рекордно време през 1999 г., също разпалва апетита за великите пътешествия на живота.

Историческите кемпери и T2 Elektro изграждат мост към днешния свят. Защото днешните Bulli също присъстват на VW Bus Festival. Новите модели на изложението включват пълната гама кемпери - състояща се от най-новия Caddy California, California 6.1 и Grand California, базиран на големия Crafter.

Сегашният Multivan eHybrid ще се движи из фестивала с частично електрическо задвижване, докато изцяло електрическият ID. Buzz Pro2, ID. Buzz Cargo и - като европейска премиера - новият ID. Buzz3 на пътя с дълго междуосие ще демонстрират докъде е достигнала легендата Bulli. В списъка на събития в тридневния фестивал има всичко. Започва се в петък вечерта с премиерата на роуд филма "BULLILOVEstories - der Film" и концертите на Пат Бъргенер и Босе и групата му. В събота следва дългата концертна вечер с Fantastischen Vier, Rea Garvey и Zoe Wees.

Другите елементи от програмата на фестивала включват голям пазар на части и аксесоари и "Show & Shine". В това състезание петък и събота жури ще избира най-готините Булита и техните собственици в различни категории и ще ги представя на посетителите.

Ако искате да видите фестивала от високо, може да се завъртите на виенското му колело. Множество хранителни точки предоставят на були общността кулинарни изкушения и напитки. Най-малките също ще се забавляват - детски клуб Bulli ще е отворен през целия уикенд с безброй предложения - от гигантския пясъчник и батути до футболното игрище от футболното училище "Хановер 96".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.