• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Cadillac показа концепция на автономен високотехнологичен двуместен автомобил в CES (Видео)

Cadillac показа концепция на автономен високотехнологичен двуместен автомобил в CES (Видео)

/КРОСС/ Innerspace е името на концептуално превозно средство на американската луксозна марка Cadillac. Концепцията за луксозно оборудван двуместен автомобил има за цел да покаже бъдещето на автомобила в компанията. Innerspace допълнително разширява портфолиото на Cadillac Halo Concept, което се състои от превозни средства, които не само транспортират хора в луксозна атмосфера, но също така са предназначени да повишат едновременно комфорта и благосъстоянието на пътниците.

„Автомобилите в портфолиото на Cadillac Halo Concept са проектирани да позволяват пътуване без усилия с изключителни ресурси“ - каза Брайън Несбит, изпълнителен директор на GM на Global Advanced Design and Global Architecture Studio - "Те са виждания за следващото десетилетие и след това. Те показват възможностите, които предлага цялостният подход на General Motors към технологията за автономно задвижване по отношение на мобилността, която е без аварии, без емисии и задръствания.“

Cadillac представи първите две концепции Halo на предишното изложение CES - за вертикално излитане и кацане с една седалка PersonalSpace, която буквално издига пътниците си над шума и задръстванията на наземния трафик, както и SocialSpace, просторно, автономно превозно средство за до шест души с висок фактор на релаксация и комфорт.

Концепцията на това портфолио е да покаже на пътниците нови начини за използване на спестеното време по време на шофиране и осигуряване на място за релакс. Пълната автономия ви освобождава от отговорността за управление на автомобила, докато дизайнът и модерните технологии продължават да предават усещането за комфортно пътуване в Cadillac.

Биометричните входове и машинното AI обучение допълват луксозната среда, която е типична за Cadillac. Благодарение на софтуерно дефинирани функции и модерна свързаност, базирана на софтуерната платформа на GM Ultifi, портфолиото може да предостави на всеки пътник персонализирано изживяване, като софтуерните актуализации се предоставят чрез въздушна интернет връзка. Потребителското изживяване на портфолиото има за цел да демонстрира големия потенциал на Ultifi в комбинация с автономна технология.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.