• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Euro NCAP: Двойна победа за VW Commercial Vehicles

Euro NCAP: Двойна победа за VW Commercial Vehicles

/КРОСС/ С платинена оценка за ID. Buzz Cargo и златна за Caddy Cargo, двете превозни средства от Volkswagen Commercial Vehicles успяха да впечатлят инженерите по безопасността и тестовете на Euro NCAP.

ID. Buzz Cargo печели точки със своите системи за подпомагане, които поддържат електрическото превозно средство на път, динамично регулират скоростта и му позволяват да спре навреме пред стоящи препятствия или пешеходци и велосипедисти, минаващи отстрани. Caddy Cargo също впечатли тестерите, когато стана дума за поддържане на лентата и аварийно спиране.

ID. Buzz Cargo от Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) доставя не само стоки и услуги за своите потребители, но и по отношение на безопасността. Тестовете на Euro NCAP потвърдиха убедително възможностите на модела - например при тестове за спиране пред неподвижни и движещи се препятствия като превозни средства, пешеходци или велосипедисти, приближаващи се отстрани, дори на тъмно.

Възможностите за спазване на лентата на движение и наблюдението на пътниците на електрическия ван също са безупречни. ID. Buzz Cargo има асистент за мъртва зона, който реагира на насрещния трафик при завиване и динамично регулира скоростта по маршрута, спазвайки местните ограничения на скоростта, благодарение на камерата и „цифровото картографиране".

В специалните тестове на Euro NCAP за безопасността на търговските превозни средства, Buzz Cargo наистина впечатли тестващите с 83 процента представяне в поддръжката на безопасността благодарение на камери и радари. В крайна сметка тяхната присъда е: „Платина за безопасност в търговски превозни средства".

Caddy Cargo на VWN също впечатли благодарение на своите бордови системи за подпомагане и постигна добри резултати при маневри за аварийно спиране пред препятствия като спрял или бавен трафик, както и пешеходци и велосипедисти. Той също така се справи особено добре със способността си да се върне на правилния път.

В крайна сметка това му се отблагодари с оценка на ефективността от 68 процента за поддръжка на безопасността и „златна" награда от тестерите на Euro NCAP в общата оценка за 2024 г. И двата резултата от Euro NCAP впечатляващо демонстрират, че безопасността в търговските превозни средства може непрекъснато да се подобрява чрез увеличено използване на асистиращи системи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.