• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Какви модели дамски чанти ще бъдат модерни през този сезон?

Какви модели дамски чанти ще бъдат модерни през този сезон?

/КРОСС/ Лятото е почти при нас и е редно да променим коренно нашия гардероб. Освен облеклото, можем да заложим и върху обувките и дамските чанти, които в повечето случаи вървят ръка за ръка. Днес ще обърнем погледи към световните марки и известните модни подиуми, за да разберем какво се крие там и бързо да го пренесем и при нас.

Факт е, че разнообразието от брандове е голямо, а заедно с това идва и още по-големият избор на стоки, които да задоволят нуждите на всяка дама. Както всяка година, така и сега, модните линии създават десетки различни модели - големи и малки, с различни форма, цвят, материи - само за да направят така, че дамите да изберат онези дамски чанти, които биха допълнили перфектно техния тоалет. Такова голямо разнообразие можем да открием в answear.bg, да изберем правилната дамска чанта, благодарение на наличните филтри, и в крайна сметка - да завладеем всички погледи и пространства, показвайки цялостната ни завършена визия.

Кой модел чанта да избера, ако искам нещо малко и компактно?

Сигурно на повечето дами им е писнало да носят стотици неща в дамските си чанти, които да тежат ужасно много и в крайна смятка рядко да бъдат използвани в ежедневието им. Затова все по-често прибягват към нещо малко, спретнато, компактно, което е леко и не заема особено голямо място. Така бихме описали по-голяма част от моделите, които този сезон ще бъдат актуални от света на дамските чанти. Особено голям приоритет поставяме на чантите за кръст, които всъщност позволяват да се носят по най-различни начини, удобни са и допълват перфектно както спортния ни екип, така и една изчистена елегантна визия за нашето ежедневие.

Също така актуални ще бъдат и добре познатите ни малки чанти с дълга дръжка. Голяма част от тях изглеждат изключително стилно и биха придали завършеност на официалното ни облекло.

Достатъчно ли е мястото във вашата дамска чанта или винаги се надявате на още малко?

Познаваме и такива жени, които понякога просто си казват „По-добре е да изляза с куфар...". Обикновено те носят всичко със себе си и се грижат за комфорта на цялото семейство през тези дни. Затова много често ги виждаме с огромни чанти в най-различни модели. За тяхна огромна радост, тази година се очертава и като невероятна възможност за тях да блеснат с някои от най-добрите модели големи дамски чанти на световноизвестни марки, които са помислили и за тях. Изключително голям брой материи са използвани за тяхното производство, за да придадат загадъчност и индивидуалност на всеки един екземпляр. Освен познатата ни кожа, забелязваме и все по-активното използване и на плат и непромукаеми материи. Също така тази година наблягаме и на естествените материи като корк, памук и вълна, в създаването на истински модни шедьоври.

Важно е върху какъв вид дамски чанти ще се спрете, мили дами, защото освен, че това е необходимост във вашето ежедневие, неправилното съчетаване с вашето облекло може да предизвика някои отрицателни реакции в хората около вас. Освен чантите, които понякога имат функцията в по-голямата си степен на аксеасоар, отколкото на нещо полезно, можете да заложите и на други дребни детайли от визията ви, които да и придадат завършеност. Ако се чудите както ви липсва, можете да го откриете в https://answear.bg/k/tya/aksesoari/  и да направите така, че всички да ахнат, когато ви видят. Подгответе се за предстоящите слънчеви дни подобаващо!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.