• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за 10 март

Предстоящи събития в страната за 10 март

/КРОСС/ *** София

От 08.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия ще се проведе традиционният брифинг за мерките срещу коронавируса.

От 10.00 часа в сградата на Министерски съвет ще се проведе редовно правителствено заседание.

От 10.00 часа пред Народното събрание до Паметника на Цар Освободител ще се проведе акция под надслов „НЕ на страха и паниката от коронавируса“.

От 10.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Цветомир Модев, Бойко Герасков, Емил Нешев, Желязко Новаков, Кирил Кирилов, Янчо Янков, Янко Новаков, Янчо Христов и Людмил Рахнев, обвинени за контрабанда.

От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова, обвинени за безстопанственост в особено големи размери.

От 10.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Тодор Събев, Владимир Рангелов, Илия Еленков, Ангел Ангелов, Величко Христов и Албена Ерендицова, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Веселин Минев, Методи Методиев и Росен Терзиев, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 11.00 часа в двора на 102 ОУ „Панайот Волов” на ул. „Звезда” 3 ще се проведе официална церемония „Първа копка” във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по модернизацията на училището.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Азиз Арман, Евгени Михайлов, Златка Атанасова и Марина Михайлова, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 12.00 часа на Мемориала на спасителите на ул. „Московска” 33 ще бъде отбелязан Денят на спасяването на евреите от България.

От 13.30 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева, Николай Николов, Красимир Ченев, Пламен Чангов, Валентина Елкенева, Петър Петров и Колю Милков, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Лазгин Хусейн, Ивайло Димов и Али Хуссин, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Станислав Михайлов и Крум Райчев, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Петко Стоянов, Иван Йосифов, Борислав Йоневски, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Стоянов, Красимир Петров и Стефан Гевгелийски, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Валентин Христов, Николай Иванов, Иво Иванов, Красимир Бояджиев, Юлиян Кръстев, Красимир Лузев, Михаил Трайков, Добрин Димитров и Гриша Динков, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

*** Бургас

От 12.30 часа пред паметника на Благодарността в градско пространство „Толерантност” между улиците „Александровска” и „Богориди” ще бъде отбелязан Ден на спасяването на българските евреи от Холокоста.

*** Варна

От 09.00 часа Варненският окръжен съд ще разглежда делото за потъването на кораба „Хера“ през 2004 година. По време на инцидента край Босфора загиват 19 моряци - 17 българи и двама украинци.

От 10.00 часа в Районен съд – Варна ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени отчетния доклад на институцията и обобщени статистически данни за постъпленията от дела през последната година, сроковете на разглеждането им и натовареността на съдиите.

От 13.00 часа в Областна управа Варна ще се проведе съвещание на Кризисния щаб във връзка с обявената грипна епидемия.

*** Пловдив

От 09.30 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу жена, обвинена за укриване на данъци за близо 470 хиляди лева.

От 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа жалбата на близките на загинал при катастрофа, които обжалват оневиняването на мъжа, осъден за причиняване на пътния инцидент.

От 13.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото срещу двама души, образувано след жалбите на подсъдимите против присъдите им за убийство на митнически служител.

От 14.00 в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души (майка и син), обвинени за убийство по особено жесток начин.

От 14.30 часа президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще посети авиобаза „Граф Игнатиево“.

От 15.00 в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу трима души, обвинени за иманярство.

*** Русе

От 10.00 часа в Зала 1 на Областната администрация ще се проведе заседание на Постоянната областна комисия по култура и туризъм.

*** Ямбол

От 14.00 часа в зала 100 на Общината ще се проведе среща на ръководството на Тракийски университет – Стара Загора и на факултет „Техника и технологии“ – Ямбол с представители на образователните институции от община Ямбол и областта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.