• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за 11 март

Предстоящи събития в страната за 11 март

/КРОСС/ *** Капитан Андреево

От 07.00 часа на митническата зона на ГКПП „Капитан Андреево“ зам.- министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков ще посрещне доставката на личните предпазни средства, договорени по време на посещението на премиера Бойко Борисов в Р Турция.

*** София

От 8.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия ще се проведе традиционният брифинг за мерките срещу коронавируса.

От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание н Народното събрание.

От 09.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ангел Янчев, Бойко Ханджийски, Георги Глинджурски, Димитър Занков, Димитър Туджаров, Евтим Гоцев, Красимир Иванов, Никола Панов, Петър Денишев, Райко Динев и Росен Марков, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 09.00 часа в хотел „Будапеща“ ще се проведе семинар на тема „Лидерство. Лидерски практики и стилове. Изграждане на доверие“.

От 09.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Петко Стоянов, Иван Йосифов, Борислав Йоневски, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Стоянов, Красимир Петров и Стефан Гевгелийски, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров, Георги Христов, Георги Зяпков, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Снежанка Стефанова, Маргарита Голева, Красимир Хаджидинев, Маргарита Петрова, Мария Димова, Борислава Кючукова, Цветан Гунев, Румен Симеонов и Славияна Велева, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ивайло Георгиев, Людмил Арсов, Стефан Вълков, Ивайло Ерменков, Петър Банев и Евелин Цолов, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Иван Иванов и Трайчо Васков, обвинени за участие в организирана престъпна група.

От 10.30 часа в БТА ще се проведе пресконференция за представяне на становището по Интегрирания национален план за енергетика и климат на широк кръг от специалисти от НПО, ВУЗ, енергийни и консултантски компании, БЕМФ. На събитието ще бъдат обсъдени предложения за структура, базови принципи и направления за развитие в бъдещата Енергийна Стратегия на България за периода 2021-2050.

От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Николай Кадийски, Денислав Първолов, Симеон Симеонов, Пламен Сивов и Красимир Иванов, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Петър Ганев за кумулиране на наказанията.

От 14.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Виктор Викторов, Кристиян Рангелов, Павел Георгиев и Даниел Ковачев, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Михаил Георгиев, Ангел Ангелов, Олег Попов, Мила Георгиева, Максим Кулишев, Пламен Цеков, Мирослав Стоянов, Мартин Георгиев и Георги Божилов, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.00 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ахмед Башев, обвинен за безстопанственост.

От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по здравеопазване ще проведе редовно заседание.

От 14.30 ч. в зала 1 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по труда, социалната и демографската политика ще проведе редовно заседание.

От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще проведе редовно заседание.

От 17.30 часа в Институт за съвременно изкуство ще бъде открита изложбата „Всичко (ни) е наред“.

*** Благоевград

От 14.00 часа в Административния съд ще се гледа дело, образувано по жалби на Общинска избирателна комисия – Благоевград и кмета на Благоевград срещу решение Административен съд – Благоевград. С него е установено, че кметът не е изпълнил задължението си за заличаване на участие в търговско дружество в двумесечен срок.

От 14.00 часа в Административния съд ще се гледа дело, образувано по жалба на ОИК – Ботевград и кмета на Благоевград срещу решение на Административен съд – София област. С него е прието, че ОИК – Ботевград трябва да прекрати мандата на кмета на Община Ботевград заради установен конфликт на интереси от КПКОНПИ.

*** Варна

От 11.00 часа в РЗИ – Варна ще се проведе заседание на комисията за борба с грипа и острите респираторни заболявания във връзка с грипната ваканция.

От 15.00 часа в Bar Bacaro, ул. "Архимандрит Филарет" №4А ще се състои пресконференция на София Филм Фест във Варна по случай тазгодишното издание на София Филм Фест във Варна.

*** Велико Търново

От 09.00 часа в хотел „Меридиан Болярски“ започва семинар за политиките по отношение на пострадалите от престъпления. Събитието се организира от център „Надя“, който оказва подкрепа и съдействие на жени, жертви на насилие.

*** Панагюрище

От 17.30 часа в читалище „Виделина – 1865“ ще се проведе лекция на тема „Бъбречните заболявания – от превенцията до откриването и равен достъп до грижи“.

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу трима души, обвинени за престъпления по чл. 294 ал.4 вр. с ал.1 от НК, чл. 304б ал.1 от НК, чл. 311 ал.1 вр. с чл. 26 ал.1 от НК и чл. 282 ал.2 пр.2, вр. с ал.1 вр. с чл. 26 ал.1 от НК (за обвиняемия Д.Т.), престъпление по чл. 201 във вр. с чл. 93 т.1 б. „Б“ от НК (за обвиняемия А.Ч.) и престъпления по чл. 288 от НК и чл. 215 ал.1 от НК (за обвиняемия И.Б.).

*** Шумен./с. Загориче

От 10.00 часа в кметството на село Загориче началникът на полицейското управление в Каолиново ще се срещне с жителите на селото.

*** Шумен./с. Веселиново

От 11.00 часа в кметството на село Веселиново ще се проведе среща между началникът на Районно управление на МВР - Велики Преслав гл. инсп. Румен Симеонов и жители на селото.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.