• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 15.00 часа в Президентството държавният глава Румен Радев ще проведе видеоконферентна връзка с представители на български организации зад граница в рамките на консултациите за изборите. Видеоконферентната връзка ще бъде излъчена на живо и в профила на президента във „Фейсбук".

***
София.
От 11.00 часа във Военна академия „Г. С. Раковски" ще се проведе съвместна пресконференция на министъра на отбраната Красимир Каракачанов и министъра на културата Боил Банов по повод честването на 200 години от рождението на Георги Стойков Раковски.

***
София.
От 9.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Петко Стоянов, Иван Йосифов, Кристиян Дойчинов, Габриел Бонев, Борислав Йоневски, Димитър Божанов, Вергил Славов, Ангел Ангелов, Калчо Симеонов, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Иванов, Васил Стоянов, Илия Устинов, Красимир Петров, Петър Симеонов, Сотир Петров и Стефан Гевгелийски, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветомир Модев, Бойко Герасков, Емил Нешев, Желязко Новаков, Кирил Кирилов, Янчо Янков, Янко Новаков, Янчо Христов и Людмил Рахнев, обвинени за контрабанда.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Хованес Манукян, Пламен Тотев, Владимир Русев и Стоян Атанасов, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Светослав Бързанов, Деян Топалски, Соня Маврова и Елизавета Станева, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Банев, Евгения Банева и Мария Банева, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Илко Паскалев и Станчо Христов, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван Петров, Димитър Димитров, Здравка Иванова, Сахадат Сагар и Хосаин Якир, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.30 часа в Музей-галерия „Анел" на бул. „Тодор Александров" 14 ще бъде открита изложбата „Градежи и отражения от две хилядолетия" на скулптора Иван Костов.

***
Белово.
От 13.00 часа в залата на Общинския съвет ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Белово за 2021 г.

***
Благоевград.
От 11.30 ч. в Общината председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ" Мая Манолова ще проведе работна среща с председателя на Общинския съвет Андон Тодоров, а от 12.00 ч. пред сградата тя ще даде брифинг за медиите.

***
Видин.
От 10.30 часа в на Общински драматичен театър ще се проведе пресконференция по повод предстоящата премиера на пиесата „Пеперудите са свободни".

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 2 на Районния съд ще се гледа делото срещу жена, обвинена за измама.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за незаконно притежание на боеприпаси.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа със загинал, бягство от мястото на инцидента и шофиране без правоспособност.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело по жалби на двамата подсъдими, осъдени за умишлено убийство.

***
Пловдив.
От 15.00 часа в зала 11 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за нарушаване на наложената му карантина.

***
Пловдив.
От 15.30 часа в зала 1 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за измама.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.