• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 5 юни

Предстоящи събития в страната за 5 юни

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 10.00 часа общинският съветник Васко Тодоров и представители на ръководството на организацията на БСП в „Люлин“ ще проведат среща с граждани на тема: „Има ли решение проблема с недостига на места в детските заведения в района“.

От 17.00 часа пред Американското посолство ще се състои събитие в подкрепа на опитите за възстановяване на гражданския и етническия мир в САЩ.

*** Благоевград

От 10.00 часа от Посетителски-информационен център – Благоевград Дирекция „Национален парк „Рила“ ще излъчи онлайн представяне на уникалното биологично разнообразие на защитената територия по повод Световния ден на околната среда, което ще бъде достъпно на страницата на парка във „Фейсбук“.

*** Бургас

От 13.00 часа Бургаският свободен университет организира Международната научна конференция „Дигитални трансформации, медии и обществено включване“ под формата на уебинар.

От 18.00 часа в галерия „Георги Баев“ на бул. „Демокрация“ № 6 ще се проведе среща на независимия културен сектор в Бургас „Нека поговорим“ – област „Изобразителни изкуства“.

*** Казанлък

Пред сградата на Общината ще се състои тържествен ритуал по издигане на знамето на Казанлък, с което ще започнат официалните прояви за отбелязване на празника на града.

*** Пловдив

От 18.45 часа на стадион „Локомотив” министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще посети първия мач при подновяването на футболното първенство в Първа лига между отборите на „Локомотив” - Пловдив и „Етър” – Велико Търново.

*** Търговище

От 10.30 часа на сцената на пл. „Свобода“ ще се състои концерт на открито на Духовия оркестър към Община Търговище.

*** Шумен

От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Младешки дейности и спорт“.

*** Ямбол

От 17.30 часа в галерия „Стойчев“ ще бъде представена изложба, посветена на 11- та годишнина от създаването на Арт галерия „Стойчев“ и на Деня на Ямбол – Свети Дух.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.