• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 16 май 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 16 май 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 11.00 часа пред Паметника на незнайния войн, председателят на Камарата на депутатите на Италия Роберто Фико на Камарата на депутатите на Италия ще положи венец.

От 11.20 часа председателите на парламентите на България и Италия ще проведат среща в сградата на Народното събрание.

В 12.00 часа председателите на Народното събрание на България Никола Минчев и на Камарата на депутатите на Италия Роберто Фико ще дадат изявление за медиите.

 

***

София.

От 12.00 часа, в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциацията на организациите на българските работодатели. Ще бъде представена информация относно планирания за 18 май 2022 г. НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ „ЗА СИГУРНА ЕНЕРГИЯ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ“.

 

***

София.

От 12.30 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще проведе среща на „Дондуков“ 2 с председателя на Камарата на депутатите на Италианската република Роберто Фико.

 

***

Видин.

От 12.00 часа в пространството отстрани на Съдебната палата ще бъде открита „Панорама на средното образование“. Тържественото откриване ще започне в 12.00 часа. В рамките на панорамата всички училища от община Видин ще имат възможност да представят утвърдения си план-прием за учебната 2022/2023 година по избран от тях начин и чрез разнообразни рекламни материали.

 

***

Русе.

От 12.30 часа във фоайето на Доходно здание ще се състои откриването на изложбата „Дипломация през сърцата на два народа“, посветена на 110-годишината от установяването на българо-испанските дипломатически отношения.

Тя се организира съвместно с Испанското посолство в София и ще бъде открита от кмета и посланика на Кралство Испания Н. Пр. Алехандро Мата.

 

***

Смолян.

От 10.30 часа в Областна администрация ще се проведе пресконференция, на която медиите ще бъдат запознати със сформирането на специален екип в Областната администрация, отговорен за привличане на нови инвеститори в региона.

 

***

Стара Загора.

От 10.00 до 18.00 часа в парк “Тракия ученици ще представят “Алея на книгата” в Стара ЗагораПо случай 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, Международният младежки център към Община Стара Загора организира “Алея на книгата”.

 

***

Стара Загора.

От 11.00 часа на летището в Стара Загора ще се проведе официалното откриване на Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022.

 

***

Хасково.

Тактическо учение с бойни стрелби „Стоманен щит - 22“ ще се проведе от 16 до 20 май на учебен полигон „Корен”.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.