• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 22 май

Предстоящи събития в страната за 22 май

/КРОСС/ *** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение по повод актуалната обстановка с коронавирусната инфекция в България и света.

От 08.30 часа на бул. „Цариградско шосе“ 166 в посока изход от София (пред „Инфинити“) представител на полицията ще даде брифинг във връзка с очакваното засилване на автомобилния трафик в страната и струпванията заради баловете на зрелостниците.

От 08.40 часа пред сградата на Министерски съвет ще се проведе пресконференция на Родителските комитети.

От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

*** Благоевград

Около 14.00 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Адриана Стоименова ще посети офиса на БЧК в града на ул. „Кирил и Методий“ № 29, след което ще даде брифинг за медиите. След това тя ще занесе хранителни продукти на самотно живеещи възрастни хора.

От 19.00 часа на пл. ,,Македония“ ще започне церемонията по връчване на престижното отличие „Учител на годината 2020“.

*** Добрич

От 10.00 часа в бизнес залата на Община Добрич ще бъде проведена пресконференция на тема „Текущи ремонтни дейности в Градски парк „Свети Георги“ и централна градска част“.

*** Кюстендил

От 11.00 часа на откритото пространство пред отдел „Изкуство“ на Регионална библиотека „Емануил Попдимитров” – Кюстендил ще бъде получен традиционно дарение от книги.

*** Малко Търново

От 10.00 часа в заседателната зала на Народно читалище "Просвета 1914" ще се проведе пресконференция във връзка с проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на две многофамилни жилищни сгради“.

*** Перник

От 09.30 часа в зала "Панорама" ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет. 

*** Симитли/с. Железница

От 11.00 часа в близост до път I-1 (E79) министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски ще проверят напредъка при изграждането на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“. След това те ще инспектират и отсечките от двете страни на съоръжението.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.