• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития на 3 юли

Предстоящи събития на 3 юли

/КРОСС/***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Националния военен университет „Васил Левски" президентът Румен Радев ще присъства на тържественото освещаване на знамето на IX Етърски ученически гвардейски отряд при Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон".
***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 09.00 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12 ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.
***
София.
Oт 10.45 часа на автомагистрала „Тракия" в посока изход от столицата (при т.нар. Църна маца) ще бъдат представени резултатите от приключила операция на „Пътна полиция" и подробности за нова акция, която започва във връзка с летния сезон.
***
Благоевград.
От 09.30 часа в зала „22 септември" на Общината ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.
***
Бургас.
От 10.30 часа в Центъра за обществена подкрепа на улица „Филип Кутев" № 11 кметът Димитър Николов ще представи приключилите ремонтни дейности на сградите, в които ще се помещават най-новите социални центрове в града.
***
Видин.
От 10.00 часа в Ритуалната зала на община Бойница заместник-областният управител Лъчезар Попиванов ще разговаря с жители на общината. От 13.00ч. ще започне приемния ден в община Кула, който ще се проведе в Заседателната зала на 1 ет. в сградата на Общината. В 15.00ч. жителите на Димово ще могат да разговарят със заместник областния управител в малкия салон на читалището.
***
Пловдив.
От 10.00 часа на летище „Чешнегирово" Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще присъства на заключителния етап на националното учение „Stealth Dagger 2020" за сертифицирането на Тактическата група за специални операции (ТГрСО) от Съвместното командване на специалните операции (СКСО) с командир генерал-майор Явор Матеев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.