• 17 Юни 2024 |
 •  USD / BGN 1.8303
 •  GBP / BGN 2.3227
 •  CHF / BGN 2.0514
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната на 26 април 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 26 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 09:00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10.00 служебното правителство ще проведе редовно заседание.

***

София.

От 10:00 часа в сградата на Патентно ведомство на Р България ще се проведе среща с медиите по случай "Световния ден на интелектуалната собственост".

***

София.

От 10:00 часа в пресклуб БТА ще се състои пресконференция на тема: Позиция на ръководството на БТС, във връзка с възникнали въпроси за начина и условията за стопанисване и управление на туристическите обекти, собственост на съюза.

***

София.

От 11:00 часа Българската търговско-промишлена палата, съвместно с екипа на Посолството на Казахстан в София, организира конференция на тема: "Нови възможности за бизнес с Казахстан" в сградата на БТПП.

***

София.

От 12:00 до 14:00 часа в пространството пред сградата на Държавна агенция "Архиви" Федерация на независимите синдикати от държавното управление и организации (ФНСДУО) към КНСБ, нейният основен член Синдикат на архивистите, заедно със Секция "Архиви" на Национална федерация "Култура" към КТ "Подкрепа", организират протестен митинг под надслов "Достойно заплащане на труда на архивистите".

***

София.

От 16:00 часа в "Бутик хотел Кристъл Палас" Български Атомен Форум (БУЛАТОМ) ще връчи традиционните си годишни журналистически награди за задълбочени статии, репортажи и интервюта в българските медии за 2022 г.

***

Благоевград.

От 13:30 часа в зала 5 на общината ще се проведе редовна пресконференция на Радослав Тасков - председател на Общински съвет.

***

Бургас.

От 13.00 часа в Културен център "Морско Казино", зала "Георги Баев", ще започне серия от консултации с културния сектор на Бургас чрез фокус групи, засягащи различни тематични области.

***

Бургас.

От 14.00 часа в Аулата на Медицинския факултет към Университет "Проф. д-р Асен Златаров" ще се проведе лекция под мотото: Съвременната медицина през погледа на биохимичната физика.

***

Бургас.

От 14.00 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще започнат Национални дни за учене през целия живот.

***

Бургас.

От 17.30 часа в горното фоайе на Културен дом НХК ще бъде открита художествена изложба с творби на турски ученици от Художественото училище в град Картепе.

***

Велико Търново.

От 12:00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция, посветена на 20 години от създаването на Лайънс клубовете във Велико Търново.

***

Велико Търново.

От 13:30 часа, в библиотеката на Читалище "Надежда - 1869" - изложба на изтъкани стенни пана, изработени от рециклииран текстил. По време на събитието килимите ще бъдат дарени на няколко социални услуги в община В. Търново.

***

Велико Търново.

От 18:00 часа в читалището в с. Беляковец ще се отбележат 10 години Център за работа с деца и младежи.

***

Видин.

От 11:00 часа в Медийния център в сградата на общинската администрация ще се проведе откриваща пресконференция по проект "Укрепване на административния капацитет в Община Видин", който се реализира по ОП "Развитие на човешките ресурси" 2021-2027, приоритетна ос "Социално включване и равни възможности".

***

Добрич.

От 11:00 до 16:00 часа на площад "Свобода" Община град Добрич и Център за подкрепа за личностно развитие организират Панорама на средните училища.

***

Попово.

От 10:00 часа в Попово (за Търговище и Разград), Дом на културата, Министерството на земеделието организира срещи с производители от сектор "Плодове и зеленчуци", съвместно с областните дирекции "Земеделие".

***

Смолян.

От 10:30 ч. в офиса на Областен информационен център - Смолян, на бул. "България" 12 ще се проведе работна среща с представители на медиите, на която ще бъде представена актуална информация за планираните за 2023-та година процедури по програмите, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено управление за периода 2021 - 2027 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.