• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за 4 юни

Предстоящи събития в страната за 4 юни

/КРОСС/ *** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение.

От 08.45 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Богдана Димитрова, Минчо Казанджиев и Тотка Симеонова за безстопанственост в особено големи размери.

От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 09.30 часа ще се състои заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет на ул. Eкзарх Йосиф, № 12.

От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Милко Милков, Росен Драгнев, Златомир Иванов, Кирил Илиев и Иван Колев за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 часа министърът на правосъдието Данаил Кирилов ще вземе участие в неформална видеоконферентна среща на министрите на правосъдието на Европейският съюз.

От 10.45 часа Специализираният наказателен съд ще разгледа молбата за изменение на мярката за неотклонение на Петър Биберов.

Oт 11.00 часа на бул. „Ал. Малинов“ – в локалното платно под АМВР, ще се състои брифинг. Представител на отдел „Пътна полиция“, ГДНП ще обобщи резултатите от специализираната полицейска операция, проведена на 29-31 май в малките населени места и ще анонсира началото на нова операция. 

От 11.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Димитър Аврамов, Владимир Чернев и Методи Петков за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 11.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Йоаннис Стратакос, Диан Ганчев, Илиян Стефанов, Георги Миленков, Живко Узунов, Димитър Баджаков, Росен Тракийски, Благовест Янев, Борислав Неделков, Веселин Дичев, Филип Митрушев, Петю Тодоров, Тоню Пархов и Росен Димитров за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

Oт 13.00 ч., след приключване на откритите заседания, председателят на КЕВР доц. Иван Иванов ще направи коментар във връзка с предложенията на регулатора за цени на топлинната енергия за новия регулаторен период 1.07.2020 - 30.06.2021 г.

От 13.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Атанас Димов, Мартин Велев, Стоян Атанасов, Светослав Стамов, Добромир Димитров и Дойчин Григоров за организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

От 14.00 часа Специализираният наказателен съд ще разгледа молбата за изменение на мярката за неотклонение на Мартин Димитров и Лиляна Деянова. 

От 14.30 ч. в зала 134 на Народното събрание Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание.

От 14.30 в зала 232 на Народното събрание Комисията по отбрана ще изслуша министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

От 14.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Валентин Петков, Ивайло Петков, Юрий Стойнов, Атанас Атанасов, Ангел Стефанов, Мартин Монов, Пламен Ангелов, Емил Иванов, Владимир Чолаков, Николай Бостанджиев, Петко Кръстев и Васил Николов за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Александър Александров, Стефан Стефанов, Анатолий Хунев, Радомир Петров, Стоян Конджов, Петър Василев, Георги Георгиев, Георги Георгиев, Станко Илиев, Владислав Кълвачев, Георги Велков и Даниел Маслинков за изнудване. 

От 15.00 ч. в зала 456 на Народното събрание Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата ще проведе заседание.

От 15.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Сашо Марков за участие в организирана престъпна група.

От 16.00 ч. в зала 132 Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще проведе заседание. 

От 17.00 часа пред Вход А6 зад НДК ще бъде представена Платформа А6. 

*** Велико Търново

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на която ще бъдат представени новите и интересни атракции в Музея на илюзиите във Велико Търново.

*** Кърджали

От 12.12 часа откъм стария вход на сградата към ул. „Републиканска” ще бъде открита паметна плоча на най-старата сграда на Военен клуб в България.

*** Пловдив

От 10.00 часа в зала 2 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото срещу подсъдимия И.К.Д.

От 13.30 часа в зала 11 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото срещу подсъдимия А.З.В.

*** Разград

От 11.00 часа в зала 308 на Общината ще бъде дадена пресконференция за обявяване на конкурса „Да на красотата!“.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.