• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 16 юли

Предстоящи събития в страната за 16 юли

/КРОСС/ *** София

От 09.30 часа в сградата на ВСС на ул. „Екзарх Йосиф“ 12 ще се състои заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

Oт 10.00 часа на полигона на Националната служба за охрана в Доброславци президентът Румен Радев ще наблюдава редовни тактически занятия на служителите на НСО.

От 10.00 часа в зала 1 в сградата на Столична община ще се проведе встъпителна пресконференция по проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи.

От 11.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери готовността за пускане в експлоатация на закрития плувен басейн в парк „Възраждане“.

От 13.00 ч. в зала „Изток“ на Народното събрание ПГ „Обединени патриоти“ организира обществено обсъждане на представения на 21 май 2020 г. нов закон за защита на физическите лица при неплатежоспособност, уреждащ статута на т.нар. частен фалит. Официално изявление на участниците в обсъждането ще бъде дадено в 15.00 ч. в зала „Запад“.

Oт 13.30 часа в сградата на президентството на „Дондуков“ 2, държавният глава Румен Радев ще се срещне с президента на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов и на КНСБ Пламен Димитров.

От 18.00 часа Институтът по социология „Иван Хаджийски“ организира събитие на тема „Що е лява политика днес и има ли тя почва у нас?“.

*** Видин

От 10.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ официално ще бъде сключено Споразумение за общи политически действия в община Видин между структурите на ПП ГЕРБ и Коалиция СДС.

*** Разград

От 10.30 часа, в зала № 712 на Областната администрация ще се проведе заседание на временната областна преброителна комисия за подготовка, организация и провеждане на преброяването на територията на областта.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 363 на Община Шумен ще се проведе пресконференция по проекта за изграждане на социални жилища в гр. Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.