• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Ива Митева: Не съм готова да бъда кандидат за премиер

Ива Митева: Не съм готова да бъда кандидат за премиер

Един човек не може да обикаля всички постове в държавата

/КРОСС/"Не съм готова да бъда кандидат за премиер, смятам, че човек трябва да си тежи на мястото".Така председателят на Народното събрание Ива Митева коментира пред журналисти лансираната идея тя да бъде кандидат за премиер при третия мандат за правителство.

"Смятам, че човек трябва да е там, където е най-добре подготвен, един човек не може да обикаля всички постове в държавата", добави тя.

"Не съм разговаряла с никого от направилите предложението, нито с г-н Атанасов /Атанас/, нито с другите партии, които заявяват, че го подкрепят", обясни Митева.

По думите й, това си е изцяло тяхно предложение.

"Моля ви се, не ме спрягайте мен за този пост", апелира тя.

На въпрос дали се очертават нови предсрочни парламентарни избори, отговори, че трябва да се изчака президентът Радев да вземе своите решения, да връчи проучвателния мандат на парламентарната група, която е избрал, и след това да започнат дебатите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Димитър Симеонов, безпартиен

Ива Митева е готова единствено да отиде при съпруга си в Брюксел, изпратен там като пълномощен министър от ГЕРБ и Дани Ръбъла да представлява българското правосъдие. Такива са най-влиятелните псевдополитици на ИТН - част от задкулисието ...Готова на всичко за да е вътре в далаверата!Въпреки, че освен за администратор тая фъвлеща самозабравила се кокона за друго нищо не става...вече.

25.08.2021 18:14:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.