• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Даниел Митов: Партии, които обявяват, че не искат да разговарят с ГЕРБ, търсят "сламен човек"

Даниел Митов: Партии, които обявяват, че не искат да разговарят с ГЕРБ, търсят "сламен човек"

/КРОСС/ Кандидатът за министър-председател Даниел Митов заяви по време на брифинг в Народното събрание, че ГЕРБ предлага хора, минали през избори, с ясен политически профил и зад които стоят 840 хил. български избиратели. "Хора, които могат да носят отговорност. Правителството Беров някога се сещате, че беше "сламен човек". Някой, който е подреден без да е минал през избори. Сложен и зад него задкулисието върши, каквото си пожелае. За съжаление нашият анализ сочи, че в момента политическите партии, които обявяват, че не искат да разговарят с ГЕРБ търсят подобен "сламен човек". Същото беше с правителството Орешарски", изтъкна Митов.

"Първо, ясно е защо започваме от "Демократична България". В коалиция "Демократична България" има партия, това е ДСБ, която е член на ЕНП. Философски и идеологически това са колегите, с които трябва да започнем, тъй като сме от едно европейско политическо семейство. Това е принципен въпрос, по който смятам, че не са нужни повече обяснения. Слушам от сутринта за разни сламени човеци и искам да ви дам кратка дефиниция на това какво е "сламен човек". "Сламен човек" е този, зад когото не стои ясна политическа отговорност, зад който не стои ясен политически субект, минал през избори, който може да носи тази отговорност за управлението на страната", каза още кандидатът за министър-председател.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

хаве той е сламен чуек близач

21.04.2021 17:09:43

Анонимен

Ами, глупак, вие именно сега ви се търси политическа отговорност. Никой не иска да има нищо общо с доказани негодници. Гнус ги е дори партийките от вашето политическо семейство. Политическата отговорност предполага при провал да си подадеш оставката, да помолиш за прошка суверена, за резултата от глупостите ти и да отидеш в трета глуха за да си чакаш пак някога реда ( ако изобщо дойде), а не да представяш провалите като успехи и да се натискаш отново да правиш това, което вече си доказал, че не можеш.

21.04.2021 12:58:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.