• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Смарт музикални решения от LG за най-отдадените фенове на умните решения за своя дом

Смарт музикални решения от LG за най-отдадените фенове на умните решения за своя дом

/КРОСС/ Живеем в златния век на развитието на смарт технологиите и LG Electronics (LG) уверено участва в този подем чрез разработването на все по-нови и иновативни решения за умен дом, който да осигурява удобство, комфорт и спокойствие за един по-добър живот. Дългогодишният опит на компанията в този сектор им дава възможност да добавят смарт функционалности към продукти от различни сектори, за да повлияят положително на всеки аспект от живота на потребителите си – независимо дали става въпрос за улесняване на домакинските задължения например чрез иновативни решения за грижа за прането, или пък за забавление чрез смарт аудио решенията им.

Интелигентната домашна автоматизация позволява на потребителите да се възползват от високотехнологична функционалност и лукс. Развитието на технологиите продължава да се разширява заедно с възможностите за автоматизация на дома, за да направи живота по-лесен и по-приятен. За приятната част LG се грижи чрез иновативни аудио решения – от безжични слушалки, регистриращи средата, в която се намира потребителят, до комплексни системи за домашно кино. Аудио системата LG XBOOM CM2460 например се отличава с лесен контрол от мобилно устройство, което включва освен стандартните управления на звук и промяна на музиката, и управление на специалните ефекти, които системата предлага, без да се налага потребителят да напуска дансинга.

Нещо повече, тази интелигентна система „усеща“ собственика си в стаята, чрез регистриране на мобилното му устройство и автоматично е в готовност да получи аудиосигнал от него. Партито може да започне веднага, след като потребителят изпрати музика към LG XBOOM CM2460 без пряк физически контакт. Възможността да се осъществи контрол от три различни устройства дава възможност и на други присъстващи да изпращат музика към системата, като връзката е едновременна. Разбира се, системата поддържа и стандартните начини на възпроизвеждане чрез USB или компактдискове за любителите на колекционерски колекции.

LG XBOOM CM2460 може да се синхронизира директно чрез Bloetooth към системния телевизор LG безкабелно за максимално удобство и естетика. По този начин, всеки потребител може да създаде у дома си лесно домашно кино за незабравими уютни вечери. Свързвайки продуктите си, брандът подобрява зрителското изживяване като предоставя едновременно висококачествена картина и зашеметяващ звук, и двете качества доближавайки зрителя максимално до големия кино екран.

Факторът за удобство при системата, както и останалите смарт продукти от LG, е огромен. Силата на възможността да контролираме функциите на дома си от разстояние не е за подценяване и освен удобна, тя спестява много време и може да бъде изключително енергийно ефективна според начина, по който миксът от умни уреди се използва. Така например, може да се контролира отоплението у дома, ефективността на циклите при пране и сушене, готварската техника и др.

Разгледайте и други решения на LG за висококачествено предаване на музиката и максимален комфорт в ежедневието: https://www.lg.com/bg/domashno-kino-i-hifi-sistemi.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.