• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

УНСС и CloudCart подписаха меморандум за стратегическо партньорство

УНСС и CloudCart подписаха меморандум за стратегическо партньорство

/КРОСС/ - CloudCart, водеща компания в областта на електронната търговията, и Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) обединяват сили в стратегическо партньорство. Повишаване ефективността на практическото обучение и засилване на връзката между образованието и бизнеса е основният фокус на меморандума, подписан между проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС и Николай Илиев, изпълнителен директор на CloudCart.

„От изключителна полза за студентите ни е създаването на учебно-тренировъчни фирми и аз виждам сътрудничеството ни в тази посока", каза проф. д-р Димитър Димитров и акцентира на активната политика, която провежда УНСС в комуникацията с бизнеса.

УНСС е най-голямото и най-старото висше икономическо училище в България и Югоизточна Европа. Университетът се гордее със своите академични постижения и ангажимента си към иновациите. Меморандумът подчертава ангажимента на университета и CloudCart за създаване на среда, която подкрепя развитието на електронната търговия и предоставя възможности за студентите да развият своите предприемачески умения и знания.

"Като социално отговорна компания, CloudCart осъзнава важността на образованието за прогреса на обществото и го определя като ключов фактор за развитието на предприемачеството. Партньорството с УНСС има за цел да предостави на студентите възможности за прилагане на своите умения и знания в реални проекти. Съвместните усилия ще подкрепят младите хора да развият своя предприемачески потенциал и да се възползват от възможностите, които предлага съвременния бизнес свят. ", сподели Николай Илиев.

CloudCart оперира в Централна и Източна Европа и е специализирана в създаването и поддържането на онлайн магазини. Със своята техническа експертиза и иновативен подход, предоставя на клиентите си индивидуални и лесни за управление решения. Комбинирайки академичната експертиза на УНСС с иновациите и практическия опит на CloudCart, студентите ще получат ценни уроци и полезни умения в сферата на онлайн търговията, предприемачеството и маркетинга.

"Ангажираността на CloudCart и УНСС към изучаването на онлайн търговия в университета не е случайна - това е новата популярна форма на предприемаческа инициатива сред младежите, които искат да създадат собствен бизнес и да реализират потенциала си", сподели Петър Лозанов, CMO в CloudCart и член на борда на Алумни Клуба на УНСС.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.