• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Volkswagen Crafter получава изцяло ново дигитално табло

Volkswagen Crafter получава изцяло ново дигитално табло

/КРОСС/ След повече от 354 000 реализирани единици от второто поколение на Volkswagen Crafter към края на миналата година, лекотоварното подразделение на марката- Volkswagen Commercial Vehicles, анонсира първите подробности за обновената версия на лекотоварния модел и обяви, че предварителните му продажби ще започнат през април следващата година.

Следващата еволюция на Crafter ще получи няколко значими технологични нововъведения, в това число нова инфо-развлекателна и навигационна система с изтеглен във височина над предното табло чувствителен на допир екран. Стандартно, той е с диагонал от 10.3-инча, но е възможна поръчка и във вариант с 12.9-инчов.

Други важни новости са възприемането в стандартното оборудване на изцяло дигитален инструментален блок (Digital Cockpit), нова електронна паркинг спирачка, нов волан с интегрирани бутони за бърз достъп, както и нов селектор за автоматичната трансмисия, идентичен с този от ID.Buzz.

Всеки един от представителите на обновената версия на Crafter ще разполага със спирачна система с автоматично задействане в случай на опасност от удар отпред, система за следване на пътното платно, паркинг асистент, система за разпознаване на пътните знаци и други, а като допълнително оборудване ще бъде налична системата Travel Assist, в която са комбинирани адаптивен круз контрол и асистент за смяна на лентите.

Наред с множеството конфигурации на купето си, Crafter ще продължи да се предлага във версии с предно, задно и задвижване на четирите колела, с шестстепенна ръчна или 8-степенна автоматична предавателна кутия, и с дизелов двигател в мощностни варианти 140, 163 и 177 конски сили.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.