• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

LG CREATEBOARD подобрява изживяването в класните стаи

LG CREATEBOARD подобрява изживяването в класните стаи

/КРОСС/ LG Electronics (LG) стартира новата си серия LG CreateBoard - решения за дигитална бяла дъска (модели 86TR3DK, 75TR3DK, 65TR3DK и 55TR3DK), предназначени за образователна среда. Идеални за дигитални класни стаи, LG CreateBoard могат да се похвалят с 40-точков1 мулти-сензорен екран, който гарантира гладко, интерактивно изживяване, по време на писането на дъската. Продуктът предлага и безупречна колаборация със съвместими дигитални образователни приложения, както и дистанционно управление с лесно облачно базирано решение2.

Разработена, за да посрещне дигиталните образователни нужди на днешните ученици и учители, всичко най-нови модели на LG CreateBoard са оборудвани с 3,840 × 2,160 (UHD) резолюция на дисплея, която предоставя 40-точкова мулти-сензорна функционалност. Гъвкавите, нови продукти генерират изключително забавление, интерактивно учене и са идеални за образователни игри, съвместни дейности и много други.

Сред многото полезни приложения за учителите, които новите дигитални дъски на LG предлагат, са и QR достъп и Smart Viewing. С QR проверката, инструкторите могат лесно да влязат в своя собствен Google Drive и Microsoft OneDrive на LG CreateBoard, което ще им позволи бързо да споделят учебните материали с учениците, без да се налага да се принтират на хартия. В същото време, функцията Smart Viewing може да осъществи излъчването на два или повече материала на екрана, както на отделни прозорци, така и в режим картина-в-картина3. Тази функция помага на учениците да разберат по-добре инструкциите и да научат съдържанието лесно, като им позволява да гледат няколко документа, видеа или други материали, едновременно.

Подходящи за дигитализирани класни пространства, решенията LG CreateBoard идват с LG CreateBoard Lab приложение, което предлага разнообразие от инструменти за писане, които могат да повишат ангажираността на учениците. Достъпно като приложение4, LG CreateBoard Share позволява безжичното споделяне на екран с до 9 екрана на LG CreateBoard по едно и също време. Това позволява на учениците лесно споделяне на файловете от личните им устройства, както и удобна проверка на съвместната им работа с учител, отваряйки възможността за конструктивна обратна връзка и размяна на идеи.

Облачно базираното решение за управление е разработено за училища и други образователни институции, LG ConnectedCare DMS (Device Management System)2, улеснява дистанционното мониториране и управление на няколко LG CreateBoard дисплея. LG ConnectedCare DMS има интегрирано интуитивно меню, което позволява на IT мениджърите да следят LG CreateBoard дисплеите5 на своите образователни институции и да управляват дистанционно лесните функции на екрана. Екранът може да изпраща и съобщения към LG CreateBoard, за да обърне внимание на учителите и учениците към важни новини и да напомня на всички за предстоящи важни училищни събития.

„LG CreateBoard предлага на професионалистите в сферата на образованието и на студентите, ангажиращо и интерактивно изживяване, докато е напълно синхронизирано с нуждите на днешните дигитални образователни методи," споделя Пайк Ки-мун, старши вице-президент и ръководител на Information Display business unit в LG Electronics Business Solutions Company. „Използвайки нашите изключителни технологии за нашите екрани, ние ще продължим да представяме революционни решения, които се грижат за променящите се нужди на сектор образование."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.