• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Rolls-Royce представи Cullinan Series II

Rolls-Royce представи Cullinan Series II

/КРОСС/ Rolls-Royce постави началото на нова глава в историята на първия по рода за компанията суперлуксозен SUV модел- Cullinan, с анонсирането на неговата нова версия- Cullinan Series II.

От Rolls-Royce споделят, че Cullinan Series II идва като отговор на непрекъснато променящите се желания и очаквания на клиентите в луксозния сегмент, като обещава редица сериозни промени, основно свързани с интериора. Там екипът на марката е обърнал още по-голямо внимание върху материалите и детайлите, навлизайки до невиждани до момента нива на подробност и изработка.

Едно от доказателствата за горното твърдение можем да открием в новото изпълнение на седалките и по точно върху тяхната перфорирана тапицерия с до 107 000 дупки, както и при Duality Twill интериорната тапицерия, която може да бъде изпълнена с до 2.2 млн бода и до 11 мили (почти 18 км) конец.

"През 2018 година, Cullinan прерамкира суперлуксозното шофиране, давайки възможност на клиентите на Rolls-Royce да се насладят на характерното за марката magic carpet пътно поведение независимо от терена и във всяко кътче на света", казва Крис Браунридж, изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars. "През шестте години оттогава Cullinan привлече изцяло нови групи клиенти към Rolls-Royce и коренно промени възприятията за това какво представлява автомобилът Rolls-Royce, и какво може да означава той за неговия собственик. Cullinan Series II е създаден, за да надгражда този успех. Чрез интегриране на нови технологии, нови материали, щателно обмислени актуализации на дизайна и иновативни възможности за себеизразяване чрез Bespoke, ние запазваме всичко, което клиентите ни обичат в този автомобил, гарантирайки неговата непрестанна привлекателност".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.