• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Лидия Шулева: Изборът на хора в бъдещия кабинет е великолепен на първо четене

Лидия Шулева: Изборът на хора в бъдещия кабинет е великолепен на първо четене

/КРОСС/ Изборът на хората е великолепен, поне на първо четене. Въпросът опира до това дали това правителство ще получи подкрепа в парламента, дали партиите ще си говорят и ще се споразумеят за общи приоритети и ще дадат шанс на това правителство. За да имаме работещ парламент и правителство, са необходими разговори между политическите сили - нещо, което липсва до момента. Това заяви бившият вицепремиер и социален министър Лидия Шулева в БТВ "Тази сутрин". Според нея няма как при един "раздробен вот", какъвто видяхме на изборите на 11 юли, да няма диалог между партиите, които да се обединят около общи приоритети.

Шулева коментира и избора на Николай Василев за премиер в проектокабинета на Слави Трифонов.

Николай Василев е изключително опитен и подготвен човек. От работата си с него мога да кажа, че е един изключително подготвен и опитен човек както в политиката, така и в бизнеса. В политиката не е най-важна персоналната експертиза, а възможността да се ориентираш в управлението на едни сложни системи и координацията в тях. В различните министерства досега той успя да направи точно това, заяви тя.

Според бившия вицепремиер е много важно да бъде демонстрирана една прозрачност в управлението. Само тогава ще се види дали лицата в кабинета на "Има такъв народ" принадлежат към други политически кръгове, каквито съмнения отправи лидерът на ПП "ГЕРБ" Бойко Борисов вчера.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.