• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

She’s The One: 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена

She’s The One: 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена

Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-звездата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова са само част от вдъхновяващите дами, които ще разказват истории от живота и успеха

Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с репликата „Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специални дами, до чийто изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките ще имат активна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите почитатели, които ще присъстват на събитието.
Срещата със седемте вдъхновяващи българки е на 15 юли, мястото е столичният клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg.
Освен от Татяна Лолова, истории по пътя към успеха, как се постига и дали е заразителен, ще чуем и от Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литуратура.
Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро? Ще питаме Биляна Савова, която основа фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза; 
Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще ни разкаже адвокат Петя Колчева.
Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която започва всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.
Истории за живота: Началото - ще ни ги представи лично топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи.
Ще разберем и още за женската сила – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.
She`s The One e сцената, на която ще видим жените, които могат всичко това. Които вдъхновяват, вълнуват, увличат с енергията си, борят се и търсят отговорите как да сме по-добри всеки ден.

„Поканихме точно тези дами, защото знаем, че има какво да научим от тях. Защото ценим смислените примери без филтър. She`s The One e сцената за дами, които има какво да разкажат за успеха и пътя към него. Добрият пример е заразителен и ние вярваме в това. Даваме сцена на популярни личности, но и на такива, за които искаме да има още публичност и място в медиите“, казват организаторите от Dir.bg.
Подробности за събитието She's The One 2020 на 15 юли можете да намерите на сайта https://shestheone.dir.bg/.
Организаторите гарантират, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Поради това местата са ограничени. Билети все още може да намерите на следния линк: https://www.eventim.bg/dirbg/bg/bileti/shes-the-one-sofi-club-city-stage-1189795/performance.html
Конференцията  She's the one се осъществява с подкрепата на партньорите A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, „Крадецът на Ябълки“, RiceUp! и White Water. Не се допускат лица под 18 години.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.