• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Дамян Попов с любовен концерт в навечерието празника на виното и любовта по БНТ 1

Дамян Попов с любовен концерт в навечерието празника на виното и любовта по БНТ 1

/КРОСС/ На 12 февруари (събота) от 23:15 ч. в навечерието на Деня на влюбените, БНТ ще излъчи лиричен концерт „Твоето момче“ на Дамян Попов от морския бряг.

По случай празника на виното и любовта, БНТ и Дамян Попов подаряват на зрителите едно незабравимо романтично изживяване - саундтракът на любовта, събран в стилен концерт на фона на морски пясък, летен бриз и красив залез. Премиерният live-концерт е посветен на любовта с една вълнуваща история, поднесена по ноти.

 Мечтите се сбъдват! Понякога много лесно, понякога по-трудно, но по-важното е да ги имаш, защото без тях животът губи смисъл! Моят първи концерт в ефира на Българската национална телевизия!“, споделя Дамян Попов.

Концертът на Дамян Попов е видео версията на дългоочаквания му албум „Твоето момче”. Проектът е заснет на морския бряг, на едно от най-красивите места в България в курортното селище Св. св. Константин и Елена. Дуетни половинки на Дамян Попов са Анелия, Светла Иванова, Divna, Миа. Зрителите ще могат да видят и чуят емблематични песни като Не виждам без теб”, Един милион”, Eres tu” и „Копакабана” и разбира се - носителката на заглавието на албума „Твоето момче“. Хитовете са представени в акустичния си, мелодичен вариант, под акомпанимента на Пламена Християнова – перкусии и Никола Гочев – китара, а  аранжимента на песните в концерта е на Стамен Янев. 

Гледайте концерта на Дамян Попов „Твоето момче“ на 12 февруари (събота) от 23:15 ч., по БНТ 1

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.