• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Неделя Щонова и Атанас Месечков вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV

Неделя Щонова и Атанас Месечков вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV
Д-р Щонова и партньорът й в танците спечелиха сърцата на зрителите и се превърнаха в посланици на активния живот

/КРОСС/ Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на „Dancing Stars" по bTV. След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга". Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки - поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„Участието ми в „Dancing Stars" е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас", каза д-р Щонова на финала. „Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга", просълзи се Атанас.

Само за три месеца двамата извървяха дълъг път, осеян с трудности, превърнаха се в царете на шеметните поддръжки и изпълниха най-важната си мисия - вдъхновиха хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. С неизчерпаемата си енергия Неделя и Атанас спечелиха и най-ценното - любовта и вота на зрителите.

В зрелищния сезон на „Dancing Stars" участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева.

Претендентите за бляскавия трофей в „Dancing Stars" преживяха възходи и падения, безкрайни репетиции и тежки контузии, но и чистата проба щастие и огромно удовлетворение. На последната права перфектните хватове се отпуснаха и се превърнаха в приятелски прегръдки. Всички - и участниците, и зрителите станаха част от магическа реалност. „България имаше нужда от танц, красота и светлина", каза Илиана Раева.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Зазслужено почетно признание за тази дама, която на такава възраст бе достойна съперничка на 30 гдини по-млади. Иначе имаше и по-добри.

16.05.2024 13:57:21

Martin Georgiev

Най-добър беше Митко!!! Жалко, че не спечели със синоптичката...

15.05.2024 16:21:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.