• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Агенти на ДАНС са влезли в три ключови структури за борба с престъпността

 Агенти на ДАНС са влезли в три ключови структури за борба с престъпността

/КРОСС/ Агенти на ДАНС са влезли в три ключови структури за борбата с престъпността - Главна дирекция "Организирана престъпност", Главна дирекция "Национална полиция" и специализираната прокуратура, предаде БНТ.

Според източници на националната телевизия от ДАНС изземат секретни документи, касаещи досъдебни производства и разследвания.

Информацията до момента не е официално потвърдена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В момента пред съдебната палата има протест. Неговата цел е да не допусне Гешев да влезе вътре. Подкрепям този протест и призовавам всеки да се присъедини към него. Време е прокурорът, който обслужва мафията, а не служи на страната си да си ходи. Очевидно той няма да прояви достойнство и да подаде оставка. Затова всички ние трябва да покажем на Гешев каква е правилната стъпка – ОСТАВКА!

08.06.2021 15:11:40

Iliyan Vasilev

Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор Гешев. Бавно и постепенно почватата под краката му се нагрява, а е известно че не е нестинар и само с подскачане и криене няма да се измъкне. Разследването на Анти Корупционния фонд, което ще излезе на 11 юни, в което основната тема е рекетът на прокурори срещу Веселин Денков и задържането му за 9 месеца, заради участие в протестите и измислени обвинения по финансирането им, има преки „свидетелства“ срещу спецпрокурори и откроена и ролята на главния прокурор. Ще го видим, ще съдим, но главното е общата картина на поръчаното от Борисов тотално разследване на протестите, които са пакетирани като „опит за държавен преврат“!?! И така се започва подслушване на опозиционни политици, манипулации по медиите, включително разследвания срещу бизнесмени, уж защото „финансирали протеста“, а реално за да могат да прокурори и следователи да ги рекетират по схемата „ако не искаш да те затворим плати“. Това сделката Борисов си пази властта, Гешев прибира парите. Ако това не е гигантска злоупотреба с власт – здраве му кажете. Борисов впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии за да пази властта си и да дискретидира протестиращите. Бъдете сигурни че това няма да му се размине и заради това ще лежи в затвор, защото това е грубо и престъпно посегателство срещу устоите на демокрацията и правовия ред. Не може да има съмнение кой е мастърмайнда – Главния Разпоредител зад цялата схема – лицето Бойко Методиев Борисов. Зная че ме чете – да запомни тези думи. Кражбите, корупцията и прочие зулуми са престъпления от по-нисък порядък, да ангажираш цялата държавна машина в борба срещу политическите си противниците, срещу мирно протестиращи граждани защото според се страхуваш за властта си, като измисляш че е опит за държавен преврат е престъпление срещу правосъдието и срещу републиката. И не, няма да имаш опцията на Кирил Добрев и Георги Първанов, ОДС да не ги разследва.

08.06.2021 14:53:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.