• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Младежи откраднаха кутия с дарения за онкоболна жена

Младежи откраднаха кутия с дарения за онкоболна жена

/КРОСС/ Поредно нагло посегателство на дарения, които се събират за хора в нужда. Този път случката е от Пловдив, където група младежи безцеремонно отмъкнаха кутия, в която се събират средства за онкоболна жена.

Престъплението е запечатано от охранителните камери в заведение в жилищен район „Тракия". Галина е на касата, когато кутията за дарения до витрината изчезва след като петима младежи отвличат вниманието на персонала.

"Единият питаше за цена, за което иска да си поръча, дали може да я поръча за по-ниска стойност, а другото момче отиде откъм другата страна на касата и взе да ни пита това може ли да го взема, онова може ли да го взема", разказва Галина Романова - касиер.

През това време друг взима кутията и я предава на следващ младеж. След кражбата момчетата отново се появили в обекта, но когато били разпознати, отрекли да са замесени.

"Определено са група обиграна, по самите им движения също личи, че са колективен отбор, работят и с това се занимават, по социалните мрежи коментарите са такива, че хората вече ги разпознават, има оплаквания от други обекти, опит за посегателства за кутия също в квартала", каза Николай Генчев - служител.

Навръх Нова година същата група е откраднала кутия за дарения от голям хипермаркет, но са заловени веднага с помощта на клиенти. Тогава обаче няма подадена жалба. Сега полицията е уведомена. Проверява се дали тези младежи не стоят и зад други посегателства в града. Близките на онкоболното момиче, за която се събират средства, са потресени от случилото се и ще предоставят нова кутия за дарения с надеждата този път да не бъде открадната.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.