• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Актуален списък на всички бонуси в Бетано

Актуален списък на всички бонуси в Бетано

/КРОСС/ Конкуренцията сред онлайн казината се увеличава сериозно. На пазара постоянно се появяват нови силни играчи и това е една от причините бетинг сайтовете да пускат щедри бонуси. Бетано вече е позната марка у нас и клиентите сами са се убедили в стойността на промоционалните оферти. През известен период от време те търпят промяна, затова в следващите редове ще разгледаме какви са те към момента.

Феновете на слотове могат да избират между няколко промо предложения. Началният бонус казино е с подобрени условия спрямо повечето други сайтове, защото освен удвояването на първия депозит дава и безплатни завъртания (free spins). Сред още по-иновативните бонуси от Бетано е играта Златен гол. В нея изпълнявате дузпа и получавате награда, която чрез натрупване става все по-голяма. Всяка сряда при депозит можете да спечелите до 100 безплатни игри на хитовото заглавие Shining Crown.

Чрез Drops and Wins пък има шанс за награди в размер на до 1 милион лева. Колкото повече се играе на слотове Pragmatic, толкова по-голям е шансът да бъдат взети. При живата игра пък се предлага седмичен кеш бек на стойност 10% от загубата, което приятен комплимент дори и когато късметът не е на ваша страна. В спортния раздел промо офертите са дори още повече. Чрез 0% марж се дава достъп до по-високи коефициенти от тези на пазара.

Ако отборът ви поведе с 2 гола, то залогът автоматично се счита за печеливш. Друго изгодно предложение е Acca застраховка, която връща залога, ако сгрешената селекция е само една в игралния фиш. Същото се случва при нулево равенство в мача.

Чрез мисиите пък всеки един клиент получава персонален бонус на база своята игрална активност. От Бетано ще проследят кои видове игри са ви любими и ще дадат мисия, която е свързана с тях. След изпълнението на всички условия се отключва специална награда. Вероятно се питате кой е най-добрият Бетано бонус и според проучванията това е функцията кеш аут. Чрез нея се контролират печалбите от текущите залози, като не е нужно да се чака до края на спортното събитие и да се рискува късна драма.

Сред най-новите възможности е офертата Гледай на живо и залагай. Тя дава възможност на играчите да поставят лайв бет, докато наблюдават безплатно даден мач чрез поточното предаване. Вече не е нужно да се минимализира картината и да се търси селекция по селекция. Услугата xGoals пък предлага статистически анализ, на чиято база се дава прогноза още колко гола ще вкарат двата отбора. Друга от офертите в Бетано пък се нарича Поискай залог и дава уникален шанс на клиента да се свърже със служител на сайта.

Ако препоръчате бетинг сайта на приятел, ще получите 10 лева безплатен залог. Те ще бъдат заредени в игралния ви акаунт, след като новия потребител се регистрира успешно. Не на последно място, чрез бет билдър можете да сглобявате множествен залог със селекции от едно събитие. Това дава шанс да се събере висок коефициент.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.