• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Денков в Давос: Мотото на срещата е "Възстановяване на доверието"

Денков в Давос: Мотото на срещата е "Възстановяване на доверието"

/КРОСС/ Дезинформацията, екологичните рискове и икономическата несигурност ще обсъжда премиерът акад. Николай Денков в Давос. В центъра на дискусиите тази година са идеи и стратегии, свързани с икономическа несигурност, екологични рискове, изкуственият интелект и противодействието на фалшивите новини.

Според доклада, дезинформацията е един от най-големите краткосрочни рискове, докато екстремните метеорологични условия се издигат като ключов дългосрочен проблем. Николай Денков ще участва в серия дискусии и лични разговори.

Мотото на срещата в Давос тази година е „Възстановяване на доверието". Над 2800 участници, включително около 60 държавни и правителствени ръководители, ще вземат участие във форума в Давос.

Сред водещите политически лидери ще бъдат френският президент Еманюел Макрон, председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен и китайският премиер Ли Цян.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

16.01.2024 21:20:30

Анонимен

Съсел, нещо по въпроса за благосъстоянието, енергийната безопасност, хомогенизацията на обществото, здравеопазването и образованието няма ли да обсъдите? Сигурно няма, щото нищо не можете да направите а и не ви пука.

16.01.2024 12:58:13

Анонимен

Загубено доверие трудно или въобще не се възстановява. Дето никой няма куража да каже причината. За да съществува дезинформация, причината е цензурата върху информацията, но и таз истина не се признава. Най-големият проблем е, че не се толерира всеки сам да прецени коя е истината, а се налага официалното мнение иначе лошо се пише.

16.01.2024 11:23:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.