• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Живот без притеснения с новия motorola defy

Живот без притеснения с новия motorola defy

Устойчив на прах, вода и изпускане телефон, който ще превърне всеки ден в предизвикателство

/КРОСС/ Стартира изцяло нова линия на здрави мобилни телефони с обявяването на motorola defy - първото устройство на бранда в категорията. За да осъществи плановете си за този смартфон, Motorola избра за свой партньор Bullitt Group - световен лидер в производството на здрави мобилни телефони, за да създаде устройство, което може да се справи със стреса на ежедневието и предизвикателствата, които ни заобикалят. Motorola defy притежава реалната устойчивост, от която се нуждаят потребителите, без да прави компромис с производителността, мощността или живота на батерията.

 

D:WorkClientsMotorolaDEFYPhone Imagesvb1813677_Athena_ORTHO_Forest Green_Ortho.jpg

Motorola defy подпомага мисията на Motorola да предостави значими иновации за всички и е тестван за устойчивост в реалния живот. Това е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68) и може да бъде потопен на дълбочина 1,5 м за 35 минути, благодарение своя двойно изолиран корпус. Освен това, той е устойчив на падане от височина до 1,8 м и е сертифициран по военни стандарти (MIL SPEC 810H), тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане.

D:WorkClientsMotorolaDEFYLifestyle Images\_DSC7034.jpg

34% от потребителите са счупили или повредили смартфона си през последните три години, затова motorola defy предлага защита от ново поколение срещу това ежедневно разочарование. От падане от покрива на автомобила, до изплъзване от джоба Ви, от разсипване на кафе, до оставяне на слънце, този здрав смартфон е тестван до краен предел за да отговори на множеството ежедневни ситуации и случки, които Ви предлага денят. В свят, в който хигиената никога не е била толкова важна, колкото е днес, е също толкова успокояващо, че тази издръжливост означава, че можете да измивате motorola defy толкова често, колкото миете ръцете си.

Правете по-ясни и по-ярки снимки при всякакви условия благодарение на 48-мегапикселовия сензор с технология Quad Pixel, идеален е за снимки по изгрев или залез, както и за времето между тях - камерата се откроява значително в категорията на здравите телефони. Разгледайте своите снимки на 6,5" HD + дисплей, защитен от закалено стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus TM. Добавете това, че никога няма да ви се наложи да пропуснете интересен момент, благодарение на батерията от 5000 mAh с TurboPower TM зареждане, което осигурява два дни живот с едно зареждане. Проектиран за хора, които се предизвикват ежедневно и имат нужда от телефон, който прави същото.

 

D:WorkClientsMotorolaDEFYLifestyle Images\_DSC7530.jpg

 

motorola defy се предлага в зелен металик или в черно, с елегантен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за хващане, както и със сваляща се каишка за китка, с която да го придържате на ръката си и да намалите шанса от изпускане, слагайте я винаги, когато може да Ви бъде от полза.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.