• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Сачева предупреди, че безсилието на властта може да доведе до екокатастрофа

Сачева предупреди, че безсилието на властта може да доведе до екокатастрофа

/КРОСС/ Засилва се тревогата около акцията по отнемане поне половината от товара от 3300 тона азотни торове. Лошото време създава проблеми. Вече има изтичане на азотен тор.

Зорко темата следят и от ГЕРБ, които отправиха критика към бездействието на служебното правителство.

"След като с колегите от ПП ГЕРБ посетихме Яйлата и призовахме за спешни действия, които да предотвратят надвисналата екологична катастрофа, служебното правителство на Румен Радев се задейства, макар и пропускайки 6 дни, в които се задълбочиха проблемите", заяви бившият социален министър Деница Сачева във фейсбук.

"Със съжаление констатираме, че тези действия са белязани от некомпетентност и безотговорност, а разсипването на азотна тор в морето от правителствения работен екип е на път да направи от една авария в морето истинска екологична криза. Призоваваме за отговорност и точни действия, а ако правителството не може да се справи, както вече демонстрира на практика, е по-добре да поиска помощ вместо да демонстрира опасното си безсилие", апелира тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъпи и злостни внушения от устата на динозавър. Именно времето попречи на по-бързата инспекция на кораба за да се изработи план по освобождаването му. Освен това собственика трябваше да плати операцията. Радев си е Радев. Той е президент, Правителството си действа. На Сачева не и е работа да коментира, извън ресора й е. Ако все пак и влезем в тона, то азотен тор в морето е по-малко зло от геноцида устроен от ГЕРБ, не без участието на Сачева. За справка погледнете статистиката. А повечето от проблемите в момента са в резултат от действията на правителствата на ГЕРБ. Както казват хората: ... по-опасен от идиота е активният идиот...

28.09.2021 12:22:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.