• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Василев: Категорично има координирани действия между Радев и ГЕРБ

Василев: Категорично има координирани действия между Радев и ГЕРБ

/КРОСС/ Категорично има координирани действия между президента Радев и ГЕРБ. Това заяви в студиото на „Здравей, България" депутатът от „Продължаваме Промяната" Радостин Василев.

Според него думите на държавния глава към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на Румен Радев. Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат, твърди още народният представител.

Припомняме, че след обвиненията от ПП в кооринирани действия между президентската институция и най-голямата партия в парламента, президентът каза: „Беше грешка, че изобщо дадох шанс такива хора да откраднат надеждите ни за промяна".

„Аз мога лично за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил и от Българския спортен тотализатор, и от Национална спортна база, и от Министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил", категоричен е бившият спортен министър. По думите му подобни действия се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Според Василев „президентът играе своя игра".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Духай бе, запъртък. Всеки който ви мрази, панеже сте негодници е в симбиоза с ГРОБ, а? Е, аз ви мразя горе-долу еднакво, понеже резултата от действията ви, макар и по различен начин е негативен за страната, а вие продължавате да се натискате да ставате спасители на нацията. ДБ са си тихи кариеристи, като изключим Гнома, който плече за освидетелстване. И те като вас-негодници. От наличните политици никой за нищо не става, само дето някои са юридически и процедурно по-подготвени, което не променя факта, че никой не знае накъде да вървим и какво ще стане, докато стигнем.

06.12.2022 10:33:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.