• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Делян Пеевски : Правителството незабавно да приложи европейската забрана за влизане в страната на автомобили с руска регистрация

Делян Пеевски : Правителството незабавно да приложи европейската забрана за влизане в страната на автомобили с руска регистрация

/КРОСС/ За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация настоя народният представител от ДПС Делян Пеевски.

Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия забрана, която е част от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. Забраната обхваща леки автомобили и други превозни средства за превоз на до 10 души, като няма значение дали превозното средство се използва за частни или търговски цели, стига да попадат в обхвата на митническите кодове, припомнят от пресцентъра на ДПС.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че изпълнението на всички решения на ЕК във връзка със сигурността на границите на България като европейска държава е от ключово значение за присъединяването на страната към Шенгенското пространство. В следствие на санкциите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и адекватни действия на правителството по отношение на изпълнението на изискванията за присъединяването на България към Шенген зависи до края на годината това да е факт, напомня Делян Пеевски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Дебелянчо,колкото и да се слагаш на хамериканците, вече си набелязан, ще ти гушнат паричките. Така, че хич не им се слагай, амчи спасявай какво що можеш.

30.09.2023 23:53:16

Анонимен

Незаконното синче на Илия Павлов… Доганчо е обещал на Илийката че ще го пази и ще му помага във всичко, а Доганчето е най ценния руски агент, не забравяйте това… Прасето сега просто прави циркове… театър де… гаври се с евроатлантиците… не усещате ли глупаци.

30.09.2023 21:09:32

Анонимен

Америте го държат на Магнита и ще играе по тяхната свирка до Второ пришествие, а всички останали в ДПС заминаха на втори план все едно, че не съществуват, няма го Карата, а пък Сокола сякаш е на друга планета.Така и трябва, защото се налага голямото пране на любимия Пеевски.

30.09.2023 14:53:38

Magnitski

Га яди кюфтетата не рива, дебил гаден! Абе хора, докога тоя плондир ще командва...

30.09.2023 12:42:52

Анонимен

Ебем ти шопара. Тоя за какъв се мисли, бе? Я кравараите да го прибират. Нали го гонеха по закона Магнитски.

30.09.2023 12:41:18

Анонимен

Не само гнусна свиня,но и много неприятен екземляр на човешката раса-типичен шопар!

30.09.2023 12:40:33

Анонимен

Свиня гнусна

30.09.2023 12:32:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.