• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Костадинов: България има нужда от нормализация!

Костадинов: България има нужда от нормализация!

/КРОСС/ С отказа си да приложат демократичния подход, а именно при загуба на парламентарно мнозинство да се отиде на нови избори в търсене на доверие от суверена, както казва конституцията, Кирил Петков и неговата клика рискуват да доведат страната до блокаж и граждански противопоставяния с непоправими последици.

Кирил Петков и неговото управление на инат ще направят така, че хора с различни виждания да се изправят не пред урните едни срещу други, а пред дома на демокрацията и единството, а именно пред Народното събрание.

Ние от “Възраждане” отказваме да носим отговорност, ако се стигне до сблъсъци между хора с различни политически възгледи и призоваваме това инсталирано правителство от Американското посолство да не потапя страната в хаос по подобие на други “демократизирани страни” на принципа "Ако не ние, то потоп".

Нека демокрацията да се завърне и да отидем на нови избори, където народът да се произнесе като на референдум, а не да чакаме поредния народен предател да бъде подкупен.

Защото, ако купуването и продаването на гласове е престъпление, то купуването и продаването на “народни предатели" е престъпление и морален упадък в очите на обществото, към което принадлежим всички ние, независимо от партийната окраска.

България има нужда от нормализация!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коце, внимавай че полета от високо падането е по дълго. Ако се издъниш отиваш в дупка по-зле от Атака

18.06.2022 09:26:33

Анонимен

Ами то и с идиоти като Петков и Василев, очевидно, не става. Това, което се случва в момента в държавате не го е направил Костадинов, а те.

18.06.2022 07:53:06

ццц

С ненормалници като този няма как да стане...

17.06.2022 20:23:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.