• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Денков: Виждаме опит да бъде бламирано решението на гласоподавателите

Денков: Виждаме опит да бъде бламирано решението на гласоподавателите

/КРОСС/ Това, което виждам, е един опит да бъде бламирано решението на гласоподавателите. В момента, в който двете водещи политически сили казаха "ние сме готови да направим правителство", което да изпълнява законодателна и управленска програма, видяхте какво се случи. Така Николай Денков от ПП-ДБ коментира поискания имунитет на Бойко Борисов.

"Нашата позиция е била ясна - когато на някого му поискат имунитета, той трябва да реши дали да си го даде или не. Ако на мен ми поискат имунитета ще си го дам, без да се замисля. Трябва да се внимава да не се използва прокуратурата като бухалка. Виждаме доста ясно активизиране на прокуратурата - за последните няколко дни свърши повече работа отколкото за последните една-две години", допълни Денков.

Той заяви, че първо ще се види на четири очи с Мария Габриел, за да уточнят как ще продължат разговорите, след което ще се проведе и официална среща. Не коментира дали ще има промени в проектосъстава на кабинета.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Учудващо е как може да имаш научна степен и пак да си много прост. Денков, вие сами бламирахте желанията на гласоподавателите си. Обещавахте им едно, а се оказа, че зад гърба им плановете ви са точно обратни. Ако утре има избори, как мислиш, колко от вашите гласоподаватели отново ще гласуват за вас? Чудя се как още никой не е платил на някоя социологическа агенция да изследва нагласите на избирателите на ПП и тяхното отношение към ПП и лидерите им след омерзителната информация постъпила след заверата. Подозирам, че само роднините ви ще ви подкрепят и то не защото им харесва чутото, а защото ви съжаляват.

31.05.2023 18:58:09

Анонимен

Решението на гласоподавателите не е бламирано. Те видяха това, което и сами си признахте, че досега всичко е ала-бала.

31.05.2023 15:32:20

Bogomil Bonev

Искането на имунитета гарантира съставяне на правителство. И то при условията на ППДБ. Всички, които мислеха, че Борисов е изиграл добре картите си и държи в ръцете си мандатоносителите, да помислят пак. С искането си Гешев им направи огромна услуга. Сега те държат в ръцете си Борисов. И те ще диктуват условията. Осветилите се като национални предатели имат вече лост за изнудване на Борисов - имунитета. А той не е мъж, да се откаже сам от имунитета си. Сега ще размразят бързо преговорите и ще приемат всички условия. Благодарете на Гешев, че ви помогна да направите правителство на националното предателство.

31.05.2023 14:02:04

Анонимен

Предлагам Атанас Атанасов, Христо Иванов и Кирил Петков от днес да си стегнат куфарите и да се преместят в Банкя. Защо ли?! За да спят с Бойко Борисов на спалнята (до кюлчетата и пачките) и да пазят с голи дупета някой да не му вземе имунитета. А пък той междувременно да си ги поеВава. Борисов заяви отново, че няма къща в Барселона. Но никой не е и твърдял, че има. Никога! Става въпрос за парите, с които е купен имотът. И защо не иска да си даде имунитета, след като е чист и няма къща в Барселона? Погнусен съм и отвратен и странното е, че това, което изпитвам, не е към ГЕРБ. Борисов им е лидер. Оказва се, обаче, че той май е лидер и на ПП и ДБ. Прокуратурата им иска имунитет за престъпления, а те се обединяват за #ПравителствоНаПрестъпността! #Мафиоти!

31.05.2023 13:55:26

Анонимен

Двуличници. Забравихте, че се заканвахте да изчегъртвате ГЕРБ и Бойко Борисов, а сега искате да го дондуркате. Тогава упреквахте прокуратурата, че не действа, а сега защо действа.

31.05.2023 13:00:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.