• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Премиерът: Никога и по никакъв повод не съм се срещал с Алексей Петров

Премиерът: Никога и по никакъв повод не съм се срещал с Алексей Петров

/КРОСС/ Никога и по никакъв повод не съм се срещал с Алексей Петров. Това заяви в специално интервю в предаването „Тази събота" на bTV премиерът Николай Денков.

Той подчерта, че не знае за задкулисни разговори. Даже не ме интересуват. Мислейки за Божков и Алексей Петров, си дадох сметка, че са сенки от миналото. Това са хора, които не познавам. Хората в кабинета също не ги познават, посочи Денков.

Смятам, че съвсем умишлено се вадят тези сенки от миналото, за да се попречи да се види какво правим в момента, уточни министър-председателят.

Той коментира и изострените отношения между правителството и президента Румен Радев. Атаките от президентството започнаха още преди да е сформирано правителство. През цялото време от президентството има опити да не бъде сформирано и след това да бъде свалено това правителство.

По думите на Николай Денков мотивите за отстраняването на главния секретар на МВР Петър Тодоров не са политически, а професионални. Денков бе категоричен, че вътрешният министър Калин Стоянов не е правил политическо назначения.

Аз не съм казвал на Калин Стоянов за нито един човек когото да назначи, посочи Денков.

По думите му Стоянов назначавал хора от неговата дирекция, защото ги познавал и им имал доверие. Всички критики за политизация не са верни. Решението Петър Тодоров да бъде махнат идва от Калин Стоянов, заяви премиерът.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е случва се и академик да не е искрен.

02.09.2023 10:13:59

Анонимен

Съсел, може и да е вярно това което казваш, но то се дължи на факта, че си никой и нищо не зависи от теб. Ти си просто като фасада и трябвада се признае особено неудачна. Нахилената мома Габриел е същата. Казаното от теб е още едно доказателство, че ни управлява задкулисие и неизвестни вземат решенията. И за политиките и за назначенията. Очилато нищожество, начело на мафиотска държава.

02.09.2023 10:11:10

честно да ви кажа

Мислейки за Божков и Алексей Петров, си дадох сметка, че са сенки от миналото, вече и като за сенки от оня свят, честно да ви кажа.

02.09.2023 10:09:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.