• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Деян Николов към управляващит: Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!

Деян Николов към управляващит: Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!

/КРОСС/ Ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни

„След нападението над децата на бул. Витоша, в центъра на София, получихме поредния сигнал за побой между мигранти в Овча Купел - един от най-населените райони на столицата. Преди няколко седмици, когато казахме, че ще има мигрантска вълна и ще трябва да се предприемат действия, започнаха да излизат по телевизията знайни и незнайни евродепутати и анализатори, които убеждаваха, че това са лъжи и има Дъблинско споразумение, което регулира ситуацията. Понеже вече няма информация, в която да не се съмняваме, отидохме лично да обсъдим случващото се с министъра на вътрешните работи, който ни "успокои" с твърдението, че стандарта ни на живот е нисък и това ще ги кара да се връщат на Запад. Е, господин министър, какво стана? Май "стратегията за сигурност", която така спокойно изложихте пред нас, НЕ СРАБОТИ?

Сега ще ви кажа ние какво ще направим. Ще изискаме спешно свикване на Столичния общински съвет, защото сигурността на София е задължение на нас като общински съветници и на кмета - Васил Терзиев, с когото също ще изискаме среща. Следващата стъпка ще е да се срещнем със директора на столична дирекция "Сигурност". Ще поискаме увеличение на патрулите в засегнатите зони и информация за държавната ни политика спрямо мигрантите отново от министъра на вътрешните работи, защото това, че ще ги изгоним от София, няма да им попречи да идат някъде другаде, където да създават проблеми на хората. Това ли искаме? По нашите телевизии да чуваме ежедневно за изнасилвания и нападения над жени, както е в големите западни градове? Ако няма адекватни действия, ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни от случващото се. Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!", написа Деян Николо - общински съветник от „Възраждане" в соцалната мрежа Фейсбук.

Какво още написа Деян Николов може да видите тук: https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane

Снощи до Деян Николов е подаден сигнал от родители във връзка със задържани български деца от полицията в центъра на София. Става ясно, че деца, които са се придвижвали на група с идеята да се отбраняват от мигранти, са били задържани от българската полиция.

След като пристигна на място, Деян Николов разбра, че полицаите са задържали групата с цел да ги респектират. Това е нареждането, което получават полицаите от по-високите нива.

След пристигането на Деян Николов на място става ясно, че част от полицаите се държат грубо с децата, някои от които непълнолетни. След проведени разговори от страна на общинския съветник на "Възраждане", децата са освободени.
Не е логично да бъдат респектирани децата, а не мигрантите, част от които вероятно нелегални.

"Възраждане" вече внесе искане за извънредна сесия на Столичен общински съвет, на която ще се изисква присъствието на кмета, министъра на вътрешните работи и на директора на СДВР.

Какво още се случва в центъра на София може да видите във видеото тук: - https://www.facebook.com/DeyanNikolovVazrazhdane/videos/420898407155862

От фейсбук страницата на Министерството на вътрешните работи става ясно, че са предприели засилени мерки, но въпросът е защо срещу българските деца, които не са мигранти? А през това време мигрантите безчинстват по улиците на София.

Фейсбук страницата на Министерството на вътрешните работи: - https://www.facebook.com/www.mvr.bg

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.