• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

„Има такъв народ“ и ДПС с консултации за възможностите за бъдещ кабинет

„Има такъв народ“ и ДПС с консултации за възможностите за бъдещ кабинет

/КРОСС/ В зала „Запад" на Народното събрание се проведоха политическите консултации между „Има такъв народ" и ДПС в търсене на формула за бъдещ кабинет.

Представителите на „Има такъв народ" на разговорите са Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ивайло Вълчев, Филип Станев.

Представителната група, която води консултациите от страна на ДПС, включва лидерът Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Атастасов.

Тези политически консултации са последни на ниво ръководство в парламентарните групи, които трябва да очертаят приоритетите за бъдещо управление, както и дали ще има по-широка парламентарна подкрепа за бъдещо правителство.

Срещата фокусира голям с обществен и медиен интерес, след като „Има такъв народ" покани ДПС въпреки категоричните позиции на припознатите им партньори „Демократична България" и „Изправи се БГ! Ние идваме!" да не подкрепят правителство с участието на ГЕРБ и ДПС.

Виктория Василева от „Има такъв народ", която е заместник-председател на парламентарната група, подчерта в началото на срещата, че са били отправени покани за консултации към всички политически сили без ГЕРБ с аргумента:

„Мисля, че няма нужда да обяснявам тази наша позиция, защото не само за нас, а са по принцип - за партиите на протеста, основният противник винаги е бил ГЕРБ и моделът на управление, които те установиха в България през последните 10 години. Провеждаме тези срещи с чувство за отговорност за това, което ни предстои.....

„Бихме искали да ви представим нашите приоритети, нашите идеи за управление страната и да чуем Вие какво мислите за всичко това. Надявам се на един конструктивен и добронамерен диалог, така че с удоволствие ще споделим нашите виждания с Вас", каза Виктория Василева, като се обърна към ДПС.

Лидерът на Мустафа Карадайъ видя добра основа за диалог в рамките на това 46-то Народно събрание и посочи, че за ДПС е важно възстановяване на нормалността политиката:

„И ние от наша страна да благодарим за възможността да се видим с ръководството на парламентарната група на партията, която има най-много народни представители в НС. От друга страна да Ви приветстваме за идеята, че процесите в Народното събрание трябва да текат през диалог, за да може да се очертаят и приоритетите, и темите от дневния ред и на обществото, и на НС.

Добра е средата, която е създадена в 46-ото Народно събрание според нас, защото има една добра основа за диалог. Възстановяването на нормалността в политиката, което за нас не е тема от последните 10-12 години, минава през диалог на политическите партии, през диалог на институциите и т.н.

Така че нашата оценка е, че 46-ото Народно събрание засега има една добра основа за диалог. И нашият призив е всички отговорни политически партии в Народното събрание да се възползваме от тази ситуация и да се опитаме да очертаем дневния ред на обществото,... да очертаем и дневния ред и на Народното събрание, дневния ред и на евентуално бъдещо управление в страната".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

❤Червена шапчица АРМАТКА до Змeй Гopянин

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

25.07.2021 19:52:37

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Мафиоза-Канибал Боко-Българоубиеца е от кастата на слугинажа: https://uni.su/D4bZTj ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞Ненапразно той пращаше своята кукличка Боко-Българоубиеца толкова пъти в Изсраел.: https://uni.su/G7XHyb ☞Властта си осигурява приемственост във всяко ново правителство. ☞Доказателство - независимо от смяната на партиите, статуквото си остава.: https://uni.su/82ofyg ☞Изборите са фарс, а не алтернатива.: https://uni.su/z64uLX ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞Кастата на АБпФК и техните лакеи могат да бъдат свалени само с оръжие в ръка. ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Бeлeзници и 3ATBOP за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

25.07.2021 19:51:58

Ебечев до Путкин капут

Бащати е психопат ве мъжка ПУТКО, щото вместо да се изпразни на рогозката, съ изпразнил в гъзъ на проститутката, майкати, та затуй си ти през гъзъ лайнян роден, и лайняни мисли мозъкъ ти омекл спохождат. Да го лапаш от Гъзъ Фостатъ. Казах.

25.07.2021 19:09:01

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АбпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

25.07.2021 19:02:01

Путкин капут

Един психопат написал 14 коментара.

25.07.2021 16:25:40

Баба Иванка от Рая

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милицио-циганското котило, а в БСП тези със смесените бракове от цигани и милиционери, всички от кастата на АбпФК, всичкото е боклук до боклука, мърша до мършата, българомразци и слуги на сатанинското задкулисие.: https://uni.su/gBNGME Курнела=Мая=Боко=Доган=Крава Доя=Славуца=Ради=Иляна=БКП: https://uni.su/sKahbj През последните 30 години, управниците разпродадоха българската земя на безценица на турци и евреи, и сега чрез ваксините искат да избият българският народ, за да могат собствениците на земята да се настанят наготово в жилищата им. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Призозвават за ваксинация и забрана на абортите при изнасилване. Ето го старият черковен календар, на който се вижда, че Петровден беше на 12 Юли: https://is.gd/fcYQo9 Управляват ни безродници-българоубийци, унищожители на България и българите: https://uni.su/gBNGME В този списък са РОДОВЕТЕ на куклуводите, началниците на политиците: висш ръководен кадър генерали на МВР, ДС и РУМНО в периода 9.IX.1944-1991: https://uni.su/mEjFNU

25.07.2021 16:07:56

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

25.07.2021 15:50:13

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Нямало било магистати с имоти и пари в чужбина, виж ти чудо на чудесата, а дали пък дипломата на Иван Стоименов Гешев не е ментак, като на всички герберастки калинки, Ъ: https://uni.su/v4zDGc ☞Какви тайни крият швейцарските банки: https://uni.su/JSbCD8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, доносниците Гоце фон Кенеф, доносник Буда, доносник Сава, местните дерибеи-робовладелци и милиционерите-мародери, че скоро ще има видов ден, полеви съд, бесилки, картечници, трапове и булдозери, ЩЕ! Няма да ви се размине нито за откраднатите милиарди, нито за погубените милиони човешки животи: https://is.gd/gRWOe5 ☞Президентът на Хаити Жовенел Мойс беше убит в дома му в столицата Порт-о-Пренс.: https://is.gd/Lelz69 ☞Водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞Бeлeзници и КАТОРГА за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ✞Амин✞ ☞Казах.

25.07.2021 15:46:45

Папеса Йоанна

Боко-българоубиеца планира да се укрие при началника си Реджеп в Истанбул, маскиран къто къдъна!: https://uni.su/PfQuLB

25.07.2021 15:29:26

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

25.07.2021 15:24:50

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞БОЙКОТ НА ЛЪЖЕИЗБОРИТЕ! ☞ДОЛУ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ХУНТА-БЪЛГАРОУБИЙЦИ! ☞Гласуването за престъпници е престъпление! ☞Всеки гласувал за тая система на милиционеро-цигaнски и антибългарски геноцид е биологичен отпадък! ☞Негласуването е смела гражданска позиция която казва, НЕ ВИ ХАРЕСВАМ, НЕ ВИ ВЯРВАМ, НЕ ВИ ПРИПОЗНАВАМ И НЕ ИСКАМ ВИЕ ГНУСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТЕ! ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks

25.07.2021 15:11:07

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

25.07.2021 15:08:15

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

25.07.2021 15:06:21

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Бопажията-убиец от Пазарджик Владимир Панайотов е човек на Бойко Рашков.: https://uni.su/9U12lw След умишленото убийство на осем годишната Моника подчовека-милиционер е пуснат на свобода от ДС-мафията: https://uni.su/vhEljq Колите пред него спрели да дадат предимство на Моника и братчето и, Моника след като се убедила, че колите са спрели, трагнала да пресича по зебрата и втози момент, бопажийското копеле, изпреварва спрелите автомобили и удря Моника без да е докоснал спирачния педал, без спирачен път!: https://uni.su/bka2PJ А Моника просто е искала да си купи сладолед, циганче е, но никой не избира какъв да се роди на този свят, и това не намалява вината на бопажийското копеле убиец: https://uni.su/vN8UgH Кой е бопажията Владимир Панайотов: https://uni.su/LV3SYN През 2015 престъпника-полицай-феодал Владимир Панайотов пуснат на свобода срещу 1000 лева.: https://uni.su/Wmo3EG ДА СЕ ЗНАЕ! Бандата за Рекет, Отвличания и Убийства се Казва БОП! В МВР само КОПЕЛДАК! В ДАНС само КУРВОЛЯК! ТРЕПИ, МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА !: https://uni.su/BZhM3t

25.07.2021 14:53:54

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

25.07.2021 14:40:31

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

25.07.2021 14:37:29

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

25.07.2021 14:36:07

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY

25.07.2021 14:34:44

Шмайзер

Нелегетимен парламент с нелегитимни депутати! Когато гласувалите са под 50% парламента е нелегитимен. Всички депутати са гнусни доносници и милиционери, за които са гласували само доносници, милиционери и цигани.: https://uni.su/KyD7xN Самоназначила се за депутати ХУНТА! От 77 години едни същи родове държат властта в концлагера БГ и извършват геноцид над българският народ. Ей гадове милиционерски, скоро ще има видов ден за всички вас, възмездието народно няма да ви се размине!: https://uni.su/7o5gQR

25.07.2021 14:27:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.