• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Мартин Димитров: Нови избори не са изключени

Мартин Димитров: Нови избори не са изключени

/КРОСС/ Нови избори не са изключени, но първо ще бъде изпълнена конституционната процедура. Това заяви избраният за депутат от гражданската квота на „Демократична България" Мартин Димитров.

ГЕРБ и БСП създадоха един омагьосан кръг, който доведе до бедността в България. Голямата цел трябва да бъда да излезем от този кръг. Ако не го направим - нещата ще продължават по старому. Не изключвам като вариант и следващи избори, нека да се пробва да се състави някакво разумно правителство, каза още той. По думите му има реформи, които не могат да бъдат повече отлагани.

ГЕРБ казват колко хубаво управляват, но това не е вярно. Чехия изпревари Испания като БВП на глава от населението. Румъния застига Португалия. Румъния има два пъти повече догонване спрямо средния европейски доход спрямо България, а помните, че бяхме заедно, защото едва ли не ни забавяли, а сега ни изпревариха двойно", коментира Димитров. И допълни: „Абсолютна измама е да ни обясняват как нещата се развивали много добре до момента и едва ли не трябва да се продължи по старому, е абсолютна измама, коментира Димитров. България е последна по доходи в Европейския съюз и ако не променим драматично нещата, те ще си останат такива. Съдебната реформа и изборната реформа са част от тези промени, категоричен бе Мартин Димитров.

Според него резултатът от изборите е такъв, какъвто е, защото е имало ниска избирателна активност. Ако имаше дистанционно гласуване и 2 млн. българи в чужбина участват в този процес, резултатите щяха да бъдат съвсем различни, смята Димитров. Проблемът у нас е, че се избира кабинет с много общи програми, в които не можеш да разбереш какво точно ти предлагат, каза още той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Калин

Ненаядоха се тези от ДБ, само им дай още и още на тях!

12.04.2021 20:28:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.