• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG и BoConcept завладяват парижани с впечатляващи дизайни

LG и BoConcept завладяват парижани с впечатляващи дизайни

/КРОСС/ Белегът за успешно партньорство е резултат, който показва как обединяването на усилията създава нещо по-добро от това, което всеки би могъл да постигне сам. Световноизвестна със своите телевизори, които се отличават с изключителна технология и висококачествени материали, компанията LG се стреми да гарантира, че нейните продукти предлагат и възможности за дизайн, които се вписват безпроблемно в атмосферата на дома.

И макар да не сме във Франция, несъмнено можем да се вдъхновим от креативността и артистичността в партньорството между LG Франция и BoConcept, прочута датска марка за дизайнерски мебели, известна със своята естетика и внимание към детайла. Партньорството показва ангажимента на LG към продуктовия дизайн, доказвайки, че продуктите Lifestyle Screen на компанията осигуряват свобода на интериорния дизайн. В рамките на партньорството шоурумът на BoConcept се превърна в платно за колекцията LG Objet Collection Posé - съчетание от технология и дизайнерски елементи, които повишават нивото на домашното забавление с изискан стил.

Представянето на продукта в BoConcept привлече вниманието на много журналисти и влиятелни личности, като някои от посетителите отбелязаха израстването на LG като компания, която цени еднакво външния вид и усъвършенстваните технологии в своите продукти. Успехът на колекцията предизвика и очакване за по-нататъшно сътрудничество между LG и първокласни дизайнерски компании за мебели.

Успешното партньорство на компаниите се дължи на перфектното съчетание на технология и съвременен дизайн, както и на благородни материали и изискани покрития, които откриваме в продуктите и на двете марки. Колекцията LG Objet Collection Posé беше изложена в 24 шоурума на BoConcept в цяла Франция до края на декември 2023 г., предоставяйки на клиентите перфектната възможност да разгледат първокласния телевизор, който ще подобри атмосферата на всеки дом. С това събитие LG допълнително се затвърди като марка със силно чувство за естетика и се насочи към оптимистичното бъдеще на съвместния дизайн.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.