• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Sony представя LinkBuds, слушалки от ново измерение

Sony представя LinkBuds, слушалки от ново измерение

/КРОСС/ Sony представя нов начин, по който да се наслаждавате едновременно на любима си музика и на важните моменти от живота с новия модел изцяло безжични слушалки LinkBuds. Благодарение на своя „open ring“ дизайн с „аудио прозрачност” винаги сте във връзка с околния свят, като можете да забелязвате и чувате всичко около вас, а изключително малкият им размер осигурява плътно прилягане и кристално чист звук и качество на обажданията.

Като използва предимствата на уникалния дизайн на LinkBuds и вложените в тях сензори и технологии за пространствен звук, Sony създава, заедно със своите партньори, нови възможности за аудио изживявания, като по-добър AR гейминг, работа от дома, AR звукова навигация и бърз достъп до вашата музика.

Всички ваши светове, винаги във връзка

LinkBuds са с уникален „open ring“ дизайн, който ви позволява да останете свързани с външния свят, когато искате, без това да повлиява на качеството на слушателското ви изживяване. Новоразработеният пръстеновиден възбудител има отворен център на диафрагмата за “аудио прозрачност”, който ви позволява да чувате ясно звуците от околната среда, така че винаги да чувате, когато някой ви вика по име, докато разговаряте по телефона или си пишете с приятели, докато слушате любимите си песни. Новият дизайн прави LinkBuds идеалният избор в редица ситуации, включително работа от дома, игри, слушане на музика и много други.

Вече не се налага да изключвате слушалките, благодарение на новия изключително компактен и ергономичен дизайн на LinkBuds. С тегло от приблизително четири грама, тези слушалки са един миниатюрен шедьовър. За разлика от обикновените слушалки за поставяне в уши, защитното покритие на диафрагмата на високоговорителя е вградена в самото тяло на слушалката, за да заема по-малко място. Формата им е разработена благодарение на огромна база данни за формата на човешкото ухо, събирана още от времето, когато Sony представя първите си слушалки за поставяне в уши през 1982 г. Тъй като почти не ги усещате, когато ги носите, те ще са винаги с вас, всеки ден, по цял ден.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.