• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Делян Добрев:На Промяната всичко им е посредници и комисионни

Делян Добрев:На Промяната всичко им е посредници и комисионни

/КРОСС/ В предаването „Панорама" по БНТ Делян Добрев, каза че са изнесени за 5 милиарда лева боеприпаси. „Тези 5 милиарда лева са отишли в държавите около България. И тук упрекът ми към колегите от ПП - ако ще изнасяш оръжия за Украйна, изнасяй ги директно за тях, а не чрез посредници и комисионни. На Промяната всичко им е посредници и комисионни."

Ние направихме всички усилия да започнем диалог с ДБ, той беше напреднал, но проблемът е, че президентът не връчи мандата на ДБ, заяви Добрев. „Шансът за съставяне на правителство, ако мандатът беше отишъл в ДБ, беше 50%, а в БСП - нула процента. В този парламент може да се сформира единствено дясно правителство, никакво друго. Ако има принципна коалиция в този парламент, тя можеше само да е дясна".

Ние не сме търсили избори, ние бяхме единствената партия, на която беше връчен мандат, която внесе кабинет, експертен кабинет, без политически лидери, обясни Добрев. „Ако останалите партии искаха да има правителство, можеха да подкрепят този кабинет начело с проф. Габровски".

Продължаваме промяната мамят, казаха 2 магистрали на година, 5 нови моста на Дунав, тунели- това казаха октомври месец 2021 г., а сега нямаме нито рисунка дори на мост, тунел или магистрала, заяви Добрев. „Нито построиха по-евтино магистрали, всички хора трябва да знаят, че ако зависи от Промяната 1 км магистрала няма да има. Лично заради господин Василев няма да има магистрала в Северна България, той взе 1 милиард за тези магистрали".

На Промяната говори американската посланичка за корупция, категоричен е Добрев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мамин Делянчо, хасковското корумпе тръгнало да говори за комисионни, абе пилкьо окрадохте де що има, съсипахте хиляди бизнеси с вашия герберастки рекет, как имаш наглостта да се появяваш въобще….

21.01.2023 17:06:05

Анонимен

От чисто идеологическа гледна точка, ако приемем, че който говори за дясна политика, има представа какво е това, как може да очаква дясно управление( избрано с гласовете на интелигентни избиратели) в най-бедната европейска страна, в която и без това има огромно разслояване в обществото, по икономически, географски и образователен признак. Дясното управление означава задълбочаващо се разслояване, ограничаване на социалната политика и допълнителен протекционизъм за бизнеса. Като най-едрият бизнес ще получи най-много облаги, а обществото ще разчита, че той ще се погрижи справедливо за тези, надолу по веригата. Неминуеми това ще се съчетава с глобализъм и ще докара на власт, пълна власт във всяка слабо развита страна, мулти националните компании. Някой някъде тук да вижда и намек за суверенитет?

21.01.2023 10:56:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.